Winkelinrichting

Winkelinrichting van Design85

Bij Design85 heb je een ruime keuze aan industriële meubels om in je winkel te plaatsen. Van tafels tot stellingkasten, alles is mogelijk waarbij de wens van de klant centraal staat.

Winkelinrichting met steigerbuis en steigerhout

Als ondernemer ben je op zoek naar mooie meubelen om je producten te presenteren. Bij Design85 kunnen we deze meubels geheel op maat leveren. Hierbij is het mogelijk om de meubels verrijdbaar te maken, waardoor het eenvoudig is om de meubels te verplaatsen. Het is ook mogelijk om de meubels naar wens te maken, zodat het goed aansluit bij het interieur van je winkel. Wil je deze meubels ook in je winkel, neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Steigerbuis tafel

Bij Design85 hebben we diverse soorten steigerbuis tafels, zowel zwarte als in een verzinkte uitvoering. Zo kun je een tafel helemaal zelf samenstellen, mede doordat de steigerbuis tafel in verschillende afmetingen en afwerkingen te ontvangen is.

Steigerbuis kast

De steigerbuis kast is een veel voorkomend meubel wat geplaatst wordt in winkels om de producten te presenteren. De steigerbuizen voor de steigerbuis kast worden door ons op maat gemaakt, hierdoor zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. De kasten zijn verkrijgbaar van klein tot groot en voor iedere ruimte in je woning geschikt.Hierbij kunnen we samen met de klant de steigerbuizen kast samenstellen waaronder de afmetingen en schappen. Hierbij is het mogelijk om de steigerbuizen te leveren in de kleur zwart of met verzinkte buizen.