Kledingwinkel

Kledingrekken voor kledingwinkel van Design85

Bij Design85 heb je een ruime keuze aan kledingrek van steigerbuizen voor in de kledingwinkel. De kledingrekken kunnen geheel op maat gemaakt worden en tevens snel worden geleverd.

Steigerbuis kledingrek in winkel

Het steigerbuis kledingrek is uitermate geschikt voor kledingwinkels. Het steigerbuis kledingrek is een stoer meubel waarbij de kleding op een industriële manier gepresenteerd kan worden. In ons assortiment bieden we kledingrekken aan met diverse kleuren. Zo kun je kiezen uit de standaard buis, verzinkte (zilver kleur) en de zwarte buizen. Wil je deze meubels ook in je winkel, neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Steigerbuis kledingrek

Het steigerbuis kledingrek is op vele manieren te gebruiken in je kledingwinkel. Het is mogelijk om het kledingrek te monteren aan de wand of een kledingrek elders te plaatsen in je winkel. Het kledingrek kan ook buiten worden geplaatst, mede door de wielen is het steigerbuizen kledingrek eenvoudig te verplaatsen. We hebben een kledingrek ontworpen die erg geschikt is voor kledingwinkels, namelijk het steigerbuis kledingrek Stijl. De kledingrekken zijn op maat te bestellen, zo kun je zelf het kledingrek samenstellen! Het steigerbuis kledingrek kun je eenvoudig kopen in onze webshop en krijg je ook nog eens snel geleverd. Al met al een multifunctioneel meubelstuk die echt in iedere winkel een plekje kan vinden.

Steigerbuis kledingrek vintage