Kledingrekken Winkel

Kledingrekken winkel van Design85

Open je binnenkort een nieuwe kledingwinkel of wil je je winkel een andere look geven? Met onze steigerbuis kledingrekken voor winkels kun je alle kanten op. Van een enkel kledingrek tot een compleet nieuwe winkelinrichting, het kan bij Design85 allemaal.

Kledingrekken voor kledingwinkels en sportzaken

Kledingrekken winkel – Onze kledingrekken zijn heel geschikt voor kledingzaken. De combinatie van steigerbuis en steigerhout geeft een luchtig en open effect. Kleding wordt overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast bieden onze kledingrekken ruimte voor diverse accessoires zoals hoeden, petten, sjaals en schoenen. De rekken kunnen naar eigen smaak en behoefte worden uitgebreid met schappen. Onze kledingrekken passen daardoor ook prima in sport- en schoenenzaken. We leveren onder andere kasten met schappen waar schoenen en andere sportbenodigdheden op een aantrekkelijke manier worden uitgestald. Bezoek je regelmatig beurzen of wil je de inrichting van je winkel regelmatig veranderen? Kies dan voor onze rekken met wieltjes. Deze zijn daardoor makkelijk verplaatsbaar.

industriële kast

Combinatie met steigerbuis tafel voor kledingrekken winkel

Wij denken graag met je mee over hoe je je producten het beste kan presenteren. Combineer kledingrekken bijvoorbeeld eens met andere meubels van steigerhout. Een speels effect krijg je door middel van een steigerbuis tafel in het midden van de winkel te plaatsen. Op de tafel kun je kleding leggen. Je kunt de tafel ook uitbreiden met een extra schap erboven. Zo kun je er meerdere producten overzichtelijk op kwijt. De tafel kan ook prima dienen als koffietafel. Vermoeide klanten kunnen hier even bijkomen onder het genot van een kopje koffie en een krant.

Steigerbuis tafel

Open kast in de etalage

Een etalage is een belangrijke eyecatcher voor een winkel. Klanten kijken vaak eerst in de etalage voordat ze besluiten om binnen te komen. Met onze kleding- of schoenenrekken geef je je etalage een stoere en industriële uitstraling. Het voordeel van onze kledingrekken winkel is dat ze open zijn. Hierdoor kunnen potentiële klanten de artikelen in de etalage bekijken, maar hebben ze ook meteen zicht op het interieur van je winkel.

Industriële kast

Kledingrekken winkel op maat

Is jouw (sport)kledingwinkel niet de enige in de straat of buurt? Dan is het extra belangrijk dat je zaak een herkenbare eigen uitstraling heeft. Wij ontwerpen rekken die aan al je wensen en eisen voldoen. Weet je precies wat je wil? Maak dan een schets van je eigen ontwerp en wij bouwen het voor je. Ben je er nog niet helemaal uit, dan denken we graag met je mee en komen met originele ideeën en praktische oplossingen. Het kledingrek is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het steigerhout kan onbewerkt worden geleverd. Maar ook kunnen we het hout voorzien van een beschermende wax in de kleuren wit, zwart, bruin of taupe. De steigerbuizen zijn leverbaar in zinkkleur of zwart.

Steigerbuis kledingrek Huidig

Showroom in Wehl (Doetinchem)

Als je je winkel (opnieuw) wil inrichten, wil je natuurlijk een goed beeld kunnen vormen van het eindresultaat. In onze showroom in Wehl is het kledingrek in verschillende diverse uitvoeringen opgesteld. Wij zijn aanwezig om je vragen te beantwoord en advies op maat te geven. Onze showroom is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Lukt het je niet om op deze dagen of tijden langs te komen? Neem dan contact met ons op. We plannen dan een afspraak op een moment dat het wel uitkomt.

Kledingrekken Winkel 1