Beursstand van Design85

Voor de inrichting van een beursstand heb je een ruime keuze aan steigerbuis meubels bij Design85. Van tafels tot rekken, we bieden vele mogelijkheden aan.

Staat je bedrijf binnenkort op de beurs en ben je op zoek naar een industriële beursstand? Dan zijn de meubels van Design85 hiervoor een prima keuze. Wil je meer informatie over deze meubels, neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Steigerbuis tafel

De steigerbuis tafel is een prima tafel om te gebruiken voor de beursstand. Deze tafel is multi inzetbaar en is uitstekend te gebruiken als presentatie meubel, maar ook om klanten te kunnen ontvangen. Het is mogelijk om het tafelblad te voorzien van een wax, waardoor het meubel een mooie uitstraling krijgt. Het is mogelijk om de tafel in iedere gewenste afmetingen te leveren. 

  

  

Steigerbuis rek

We kunnen diverse steigerbuizen rekken voor een beursstand ontwerpen en leveren. De producten moeten overzichtelijk en opvallend gepresenteerd kunnen worden, en niet geheel onbelangrijk, moet het ook uitstraling hebben en iets toevoegen aan je product.