Bedrijfsinterieur

Bedrijfsinterieur van Design85

Voor je bedrijfsinterieur heb je een ruime keuze aan steigerbuis meubels bij Design85. Voor meubels op kantoor tot kantine, alles is mogelijk. Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Steigerbuis meubels geschikt voor bedrijfsinterieur

Ben je binnen je bedrijf op zoek naar een veelzijdige, industriële tafel? Dan kan de industriële bartafel zo maar eens de tafel zijn die je zoekt. Deze tafel is multi inzetbaar en is uitstekend te gebruiken als tafel om klanten mee te ontvangen in de besprekingsruimte. Daarnaast kan de bartafel ideaal worden toepast voor in een bedrijfs- of sportkantine. Wil je deze meubels ook, neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Steigerbuis meubels met vele mogelijkheden

De steigerbuis meubels zijn bij Design85 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Een industriële bartafel is perfect te gebruiken voor om een kantine gezellig en modern in te richten. Daarnaast is de bartafel geschikt voor op kantoor, juist waar de mensen veel zitten is het fijn om staand wat te drinken of te praten met je collega’s. De meubels zijn voorzien van een prettige voetenstang voor extra zitcomfort. Ook zijn sommige modellen voorzien van stevige wielen, zodat de tafels gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Maar ontbreekt er nu een ontwerp tussen de modellen in ons vaste assortiment? Dan is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk.

industriële bartafel

Industriële bartafel

Barkruk steigerbuis

De industriële bartafel kun je perfect combineren met de barkruk van steigerbuis. Door deze meubels te combineren krijgt je interieur een gehele stoere en industriële look. Onlangs hebben we deze meubels mogen leveren aan The Voice of Holland. Hierbij hebben we de meubels geleverd voor de wachtruimtes waar de kandidaten zich konden voorbereiden.