Steigerbuis TV Meubel van Design85

Ben je op zoek naar een robuust en duurzaam steigerbuis TV meubel? Deze vind je bij Design85! Het steigerbuis TV meubel past in ieder interieur. Veel modellen verkrijgbaar, maatwerk is ook mogelijk bij Design85.

Wil je Steigerbuis TV meubel in je interieur?

In de meeste gezinnen is de TV een belangrijk onderdeel van het interieur. Hoewel het meestal niet het fraaiste object in huis is, kunnen we er toch niet omheen en zouden we niet zonder willen. Nu de platte TV helemaal geïntegreerd is in de Nederlandse huishoudens blijven de interieurtrends ook niet achter. Een korte periode was het de trend om je TV aan de muur te bevestigen en er geen enkel meubel meer voor of onder te plaatsen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het niet heel praktisch is.

Dat uiteindelijk een steigerbuis TV meubel toch wel handig is om je media toebehoren te kunnen opbergen. Inmiddels hang je de TV beter niet meer aan de muur. Maar maak je van de nood een deugt en zorg je voor een fantastisch steigerbuis TV meubel. Op deze manier kun je je TV helemaal laten integreren in je interieur. Wie wil dat nou niet? En hierdoor heb je ook plaats voor al je toebehoren. En laten wij nou graag met de trends mee gaan. Een steigerbuis TV meubel is een zeer populair product in ons assortiment!

Afmeting steigerbuizen TV meubel

Wanneer je dan kiest voor een steigerbuis TV meubel van Design85 heb je het helemaal goed voor elkaar. Onze steigerbuis TV meubelen geven karakter aan je interieur en kun je gemakkelijk combineren met verschillende stijlen. Het mooie van het Steigerbuizen TV meubel is dat we hem in standaard maten leveren. Maar daarnaast ook in de afmeting die bij jouw interieur past, dus maatwerk kan ook besteld worden. Dus zit je bijvoorbeeld niet te wachten op de 15 cm loze ruimte die je overhoud als je een standaard afmeting besteld? Neem contact met ons op en we maken je steigerbuis TV meubel 15 centimeter langer!

Diverse modellen steigerbuis TV meubel

Ons steigerbuis TV meubel kun je bestellen in twee verschillende uitvoeringen. Wil je het steigerbuis TV meubel een andere uitstraling geven? Je kunt er dan voor kiezen om de steigerbuizen ‘origineel’ te laten met een verzinkte look. Maar er is ook een optie om de steigerbuizen in een zwarte kleur te leveren. De steigerbuizen zijn dan voorzien van een zwarte poedercoat en hebben direct een heel andere uitstraling.

Het steigerbuis TV meubel bevat ook 2 schappen die gemaakt zijn van nieuw geschaafd steigerhout. De schappen worden bevestigd aan het steigerbuis TV meubel met industriële bouten zodat het een stevig geheel wordt. Door de industriële bouten ziet het er ook nog eens mooi robuust uit. De schappen kun je onbehandeld laten, maar wij adviseren altijd voor een lange levensduur om de steigerhouten planken te laten behandelen met een wax. Dit kan in diverse kleuren. Door de kleur te kiezen die bij jouw interieur past. Hierdoor is dit steigerbuis TV meubel gemakkelijk te matchen zijn met je huidige meubelen.

Wil je graag een Steigerbuis tv meubel met vele opties?

Wil je meer ruimte op je steigerbuis TV meubel? Dat kan! Er is op dit steigerbuis TV meubel genoeg ruimte voor al je media accessoires en natuurlijk kleed je het geheel mooi aan met leuke woonaccessoires. Wacht niet langer en meet je TV goed op én de ruimte waar je het meubel wilt hebben. Stel daarna jouw ideale TV meubel van Steigerbuizen samen in onze webshop. En staat de door jouw opgemeten afmeting er niet bij? Neem dan persoonlijk contact met ons op, dan maken wij het meubel op maat voor je! Daardoor is je steigerbuis tv meubel volledig naar wens.

Lees meer
Home » TV Meubel » Steigerbuis TV Meubel

Toont alle 3 resultaten