Industrieel TV Meubel van Design85

Op zoek naar een Industrieel TV meubel voor in jouw huis? Dit TV meubel vind je dan bij Design85. Geef je woonkamer een industriële look met een TV meubel. Alle meubels van Design85 worden gratis thuisbezorgd. Zo ook jouw TV meubel.

Een trend van dit moment? Een industrieel TV meubel. Ons meest verkochte TV meubel is de industrieel TV meubel Mooi. Kijk je ook graag TV? Net zo als heel veel andere mensen. Het is dan ook in de meeste gevallen het middelpunt van de woonkamer. Hoewel het een hele tijd een trend was om je platte TV aan de muur de bevestigen, zien we in de huidige interieur trends het TV meubel gelukkig weer vaak terug komen. Ondanks de naam TV meubel, staat er meestal veel meer op. De televisie is een belangrijke plaats in de woonkamer. 

Ben je op zoek naar industrieel TV meubel met veel opties?

Een industrieel TV meubel is al een eyecatcher op zich. Wil je kleine spulletjes of DVD’s toch uit het zicht opbergen? Dan is het heel eenvoudig om mooie manden of bakken met dit meubel te combineren en het als 1 geheel aan te kleden. Daardoor blijft het mooi rustig op en in je meubel en komt een TV meubel extra goed tot zijn recht. Wil je het helemaal één mooi geheel met je huidige interieur? Style een industrieel TV meubel dan af met enkele accessoires in dezelfde tinten om het geheel aan te kleden.

Industrieel TV meubel van staal

Een TV meubel dat praktisch en handig is? Maar er vooral heel goed uitziet? Het oog wil natuurlijk ook wat. En als je dan toch de hele avond naar het meubel moet kijken, dan moet het natuurlijk wel écht mooi zijn. Neem eens een kijkje naar het TV meubel met staal! Het ziet er enorm vernieuwend uit. Het leuke aan deze opstelling van het TV meubel? Door de verschillende hoogtes heeft het een heel speels effect. Maar door de gebruikte materialen ziet het TV meubel met staal er juist ook heel strak uit. Eigenlijk raak je gewoon niet uitgekeken! En dat is de bedoeling van een industrieel TV meubel.

Industrieel meubel met stalen poten

Het industriële TV meubel is voorzien van stalen poten, de poten worden geleverd in een zwarte kleur. Doordat de poten voorzien zijn van een poedercoating hebben ze een mooie matte finish en zijn ze goed beschermd tegen stootjes en krasjes. Door de verschillende hoogtes van de stalen poten krijgt het TV meubel met stalen poten een bijzonder karakter. De gedeeltes zijn naar wens over elkaar te schuiven zodat je zelf je bergruimte en lengte van het meubel bepaald.

Industriële TV meubels met steigerhout

De industriële TV meubels zijn gemaakt van nieuw steigerhout en het blad is opgedikt tot een dikte van 5,5 cm. Wil je het steigerhout onbehandeld laten? Dat kan, dit zorgt dan voor een frisse lichte hout look. Maar, wij zouden Design85.nl niet zijn als je ook hierin niet kon kiezen voor verschillende opties. Wil je het steigerhout laten behandelen met een wax? Tegen een meerprijs voorzien wij het steigerhout van een wax laag in een kleur naar wens. Waarom kiezen voor wax? Dit zorgt ervoor dat het hout van een industrieel TV meubel een natuurlijke bescherming krijg. Zelfs kleine oneffenheden in het hout worden door de wax opgevuld voor een super strak resultaat.

Wil je een industrieel TV meubel kopen?

Het industriële TV meubel kun je eenvoudig en snel kopen via de webshop van Design85.nl. Hoe onTVang ik mijn bestelling van een industrieel TV meubel? Het TV meubel wordt demontabel geleverd. De stalen poten dien je zelf onder het blad te monteren. Door het meegeleverde bevestigingsmateriaal is dat voor iedereen een eenvoudig klusje. Kom je er toch niet helemaal uit? Of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust CONTACT met ons op. Wij zullen dan ons best doen om je verder te helpen.

Industrieel TV meubel Veilig online betalen

Dagelijks verwerkt Design85 vele online bestellingen. Veiligheid is daarom een erg belangrijk onderdeel van het shoppen in onze webshop. Online een industrieel TV meubel bestellen kan bij Design85.nl veilig! Onze website is beveiligd door middel van een SSL certificaat. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens in een veilige omgeving worden opgeslagen. Hoe weet je dat je online veilig kunt shoppen bij ons? In de balk van je internetbrowser, waar onze website in vermeld is, zie je een slotje en een https:// domein staan. Als je op het slotje klikt krijg je alle informatie over onze beveiliging. Hierdoor weer je dat je bestelling van een industrieel TV meubel en gegevens veilig verwerkt worden.

Showroom in Wehl (Doetinchem)

Vindt je het moeilijk om een industrieel TV meubel online te bestellen? Of wil je liever eerst een showmodel bekijken? Kom dan naar onze showroom in Wehl (naast Doetinchem). In onze showroom hebben we diverse modellen staan van een TV meubel. Ook kunnen wij je van persoonlijk advies voorzien. Voor specifieke maatwerk wensen voor een industrieel TV meubel kunnen wij je dan bijstaan. Onze showroom is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Lukt het niet om te komen binnen deze tijden? Buiten deze dagen of tijden is op afspraak ook mogelijk. Neem hiervoor eerst contact met ons op om iets in te plannen.

Lees meer
Home » TV Meubel » Industrieel TV meubel

Toont alle 3 resultaten