Tafelpoten staal van Design85

Tafelpoten staal voor een krachtige industriële look in de kamer koop je bij Design85.nl. Als producent van tafelpoten kunnen we snel leveren en geheel gratis!

De tafelpoten van staal zie je tegenwoordig steeds meer. Grote interieurmagazines en –programma’s tonen dikwijls een voorbeeld van deze meubelen in hun bladen en programma’s. Dat maakt dat de vraag naar de tafelpoten van staal ook bij ons flink gestegen is. Daarom vertellen we graag meer over deze populaire onderstellen.

Tafelpoten van staal in diverse modellen

De tafelpoten van staal zijn bij ons verkrijgbaar in diverse modellen. Zo hebben we een trapezium – model, een schuine H – model, een H – model en een X – model. Alle tafelpoten van staal zijn opgebouwd uit een basis koker van 10 x 10 centimeter. De onderstellen worden meestal voorzien van poeder coating in elke gewenste RAL-kleur. Veruit de populairste kleuren is zwart. Maar natuurlijk kun je ook voor de puurheid van het staal gaan en het onderstel laten bewerken met een blanke lak. Zo zijn de tafelpoten van staal goed afgewerkt en beschermd maar behoudt het zijn industriële en stoere uitstraling.

Tafelpoten staal en steigerhout- eikenhout tafelblad

Om de tafelpoten van stalen verder aan te kleden kun je de stalen poten combineren met steiger- of eikenhout. Beide houtsoorten kun je laten behandelen met een lak of beits. De beits kun je in verschillende kleuren kiezen zodat de tafel helemaal naar wens wordt geleverd. Zoals eerder vermeld worden de stalen poten van de tafel ook beschermd door een poedercoating. Tevens geven deze bewerkingen je tafelblad een lange levensduur omdat het hout op een goede manier beschermd wordt voor dagelijks gebruik. Een eikenhouten blad heeft een dikte van 5 centimeter en een blad van steigerhout is opgedikt tot een dikte van 5,5 centimeter.

Kwaliteit eettafel met tafelpoten van staal

Bij design85.nl kies je niet alleen voor een eettafel met een design look, bij ons kies je ook voor service en kwaliteit. Dat staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij alle materialen voor onze eettafels met zorg bekijken. De stalen tafelpoten worden dan ook door professionals gelast en wanneer je voor een kleur kiest zullen wij de stalen tafelpoten laten coaten bij een erkende poedercoater. Zo wordt er roestvorming op de tafelpoten voorkomen en tevens een beschermlaag tegen dagelijks gebruik.

Lees meer
Home » Tafel » Tafelpoten staal

Toont alle 9 resultaten