Steigerbuis tafel van Design85

Een steigerbuis tafel met industriële look koop je bij Design85.nl. De tafel bestaat uit steigerplanken en steigerbuizen. Je vindt bij ons standaard en maatwerk tafels. Wij bezorgen gratis en kunnen snel leveren.

Wil je een steigerbuis tafel als eetkamertafel thuis? Of als bedrijfs- en winkelinrichting? Dat kan heel goed met de steigerbuis tafel van Design85. De tafel is in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Steigerbuizen zijn de trend op het gebied van interieur, bedrijfs- en winkelinrichting. Dat is niet voor niets. Waarom? Want er zijn zoveel mogelijkheden, dat er voor ieder interieur en bedrijf mogelijkheden zijn. Daarnaast is de tafel oersterk, duurzaam en heel praktisch. Het voordeel hiervan? De tafel gaat zo lang mee. Al die verschillende opties kunnen we onmogelijk in onze webshop presenteren, want over het algemeen is de steigerbuis tafel maatwerk. Maar dat neemt niet weg dat Design85.nl (bijna) alles kan leveren. Bij een steigerbuis tafel met een steigerbuizen onderstel zijn er meer dan genoeg mogelijkheden, maar er zitten ook een flink aantal standaard in ons assortiment.

Wat is er mogelijk voor een steigerbuis tafel?

Voor de steigerbuis tafel gebruiken wij steigerbuizen met een diameter van ø 42,4 mm. De tafel kan tevens geleverd worden in alle kleuren. De meeste gekozen kleuren voor de steigerbuis zijn wit, zwart en origineel. Daarnaast kan zowel de eettafel-variant als de salon-variant van de tafel geleverd worden met een tafelblad van steigerhout of glas.

Wil je de steigerbuis tafel veel en intensief gaan gebruiken? Dan adviseren wij om het hout altijd te behandelen met een beits in een kleur naar keuze. Waarom adviseren wij dit? Daardoor komt er een goede beschermlaag op het tafelblad waardoor het tegen een stootje kan. Zo blijft het langer mooi en gaat hij langer mee. Iedere steigerbuis tafel wordt geleverd met een inslagdop, een vloerplaat of wielen. Het steigerhout kan ook onbehandeld aangeleverd worden, deze keus is geheel aan jou!

Wil je een steigerbuizen tafel voor binnen en buiten?

Het mooie van de steigerbuis tafel met een steigerhouten blad is dat hij geschikt is voor zowel binnen als buiten. Zeker voor buiten adviseren wij het hout wel te beitsen. Wil je er buiten nog langer plezier van hebben? Dan kan het zeker geen kwaad om de tafel van steigerhout in de winter af te dekken. Soms is alleen een steigerbuizen tafel niet voldoende. Je wilt immers graag zitten aan je tafel toch? Natuurlijk is het dan mogelijk om een steigerbuis(tuin)bank met je tafel van steigerhout te combineren. Uiteraard wordt de afmeting aangepast op de afmeting.

Steigerbuis tafel als winkelinterieur

Omdat steigerbuis een unieke en stoere uitstraling heeft, is het een vaak gebruikt materiaal in winkelinterieurs. De tafel hoeft natuurlijk niet perse als eettafel gebruikt te dienen. Maak bijvoorbeeld een mooie display, door de tafels in verschillende hoogtes en formaten te plaatsen. Bij een stalling van de producten buiten is een tafel met wielen een uitkomst. ’s Ochtends naar buiten en ’s avonds weer naar binnen. Makkelijker kan natuurlijk niet en het staat geweldig!

Steigerbuis tafel op maat

Zoals eerder aangegeven, is het onmogelijk om alle mogelijkheden van de steigerbuis tafel in onze webshop te presenteren. En kom je er niet helemaal uit met de standaard uitvoeringen en formaten die wij aanbieden? Twijfel dan niet om CONTACT met ons op te nemen om je wensen met ons te bespreken. Wij denken graag met je mee en kunnen (bijna) alles leveren.

Meer weten over de levering?

Hoe gaat de levering van mijn steigerbuis tafel? Design85 houdt van duidelijkheid, daarom komen er geen verzendkosten bij. Je ontvangt de tafel via onze externe koerier in huis en is demontabel verpakt. Door middel van de meegeleverde handleiding en het bevestigingsmateriaal is de tafel eenvoudig en snel te monteren. Zo kun je snel genieten van jou mooie tafel!

Lees meer
Home » Tafel » Steigerbuis tafel

Toont alle 5 resultaten