Stalen tafelpoten van Design85

Stalen tafelpoten als onderstel voor je tafel geven een industriële look. Koop je stalen tafelpoten bij Design85.nl, wij kunnen snel leveren en bezorgen gratis!

Inmiddels staan wij bekend om onze meubelen met stalen tafelpoten. De stalen tafelpoten leveren wij in diverse uitvoeringen, modellen en kleuren. Daarmee kun je de mooiste industriële tafels creëren die in elk interieur wel tot hun recht komen. Het bekendste kenmerk van staal is dat het sterk is. “Zo sterk als staal” luidt het gezegde ook wel. En dat is waarom wij graag tafels maken met poten van staal.

Duurzaamheid stalen tafelpoten

De stalen tafelpoten zijn erg duurzaam. Omdat staal natuurlijk heel sterk is kun je er ook echt jaren mee doen. Het zal niet verbuigen en door de poedercoating zal het zeer zeker niet gaan roesten. En heeft je tafelblad nou echt veel te verduren gehad in de loop der jaren, dan hoef je echt geen hele nieuwe tafel aan te schaffen. Het blad kun je demonteren en wij kunnen een tafelblad op maat voor je maken. Dan is je tafel weer als nieuw! Dit kan trouwens ook andersom, heb je bijvoorbeeld een mooi tafelblad, of mooi materiaal dat je graag als tafelblad zou willen gebruiken maar vind het lastig om daar de juiste tafelpoten bij de vinden? Wij kunnen de stalen tafelpoten ook los leveren.

Stalen tafelpoten als compleet onderstel tafel

We leveren stalen tafelpoten als onderstel van de tafel bijna altijd in zwarte of blanke kleur. Maar het is mogelijk om de tafelpoten te leveren in elke RAL-kleur. Over kwaliteit gesproken, als jij je kleur hebt gekozen dan laten wij het stalen onderstel van de tafel poedercoaten bij een professioneel bedrijf. Kwaliteit gegarandeerd. De stalen tafelpoten zijn vierkant van vorm in een maat van 10 x 10 centimeter. Maar dat wordt natuurlijk verwerkt tot diverse modellen. Ze leveren wij bijvoorbeeld een X-model, H-model, schuin H-model en een trapezium model. Daarnaast hebben we speciaal voor salon- en bijzettafels een kubus-achtig frame van staal. Erg stijlvol!

Levering stalen tafelpoten

De stalen tafelpoten zijn niet bepaald licht van gewicht, en zeker als dat als complete tafel besteld is het een behoorlijk pakketje. De stalen tafelpoten versturen we dan ook niet zomaar met een willekeurige pakketdienst. Wij verpakken de tafelpoten met een zorgvuldig en bellen wij onze vaste koerier. Een professioneel bedrijf dat goed verpakte tafel zorgvuldig inlaadt. Daarna zal de koerier persoonlijk contact met u opnemen om de leveren te bespreken. Wanneer het jou het beste uitkomt zal de koerier de tafel dan ook bezorgen. Dat is handig toch? En ondanks dat dit een hele persoonlijke en best wel luxe manier van verzenden is, is de verzending bij ons toch geheel gratis!

Lees meer
Home » Tafel » Stalen tafelpoten

Toont alle 12 resultaten

Eikenhouten tafel met stalen poot Brand

415.00 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Bos

920.001,170.00 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Continentaal

1,015.001,265.00 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Storm

920.001,170.00 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Vuur

920.001,890.00 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Zonlicht

920.001,170.00 incl. BTW

Industriële steigerhout eettafel Evenaar

570.00660.00 incl. BTW

Industriële steigerhout eettafel Horizon

537.50627.50 incl. BTW

Industriële steigerhout eettafel Regenwoud

537.50627.50 incl. BTW

Industriële steigerhout eettafel Warmte

537.50627.50 incl. BTW

Kruispoot salontafel Golven met stalen tafelpoten

309.00329.00 incl. BTW

Kruispoot tafel Water met stalen tafelpoten

537.50627.50 incl. BTW