Steigerbuis salontafel van Design85

Design85 biedt een steigerbuis salontafel aan met diverse soorten tafelbladen. Robuust en trendy salontafel tegen een scherpe prijs. Gratis verzendkosten en een snelle levertijd.

Salontafel van steigerbuis

De steigerbuis salontafel is een industrieel meubel met een robuuste uitstraling die past in iedere woonkamer. Met nieuwe, geschaafde steigerplanken en steigerbuizen is de salontafel niet weg te denken uit het interieur. We hebben de mogelijkheid om de steigerplanken en steigerbuizen te voorzien van een andere kleur.

Salontafels met betonlook en eikenlook

Naast de standaard steigerbuis salontafels, bieden we nu ook salontafels aan van het merk Tavoloenzo. Deze salontafels zijn voorzien van zwarte steigerbuizen en hebben een uniek tafelblad van melamine in eikenlook of betonlook. We hebben voldoende keuze met deze salontafels, je kunt kiezen voor twee stuks tafelbladen of een schap met liggers. Het grote voordeel van de melamine tafelbladen is dat de tafelbladen gemakkelijk in onderhoud zijn en onderhoudsvrij. Deze salontafels zijn dus ideaal voor een gezin met (kleine) kinderen of horecagelegenheden.

Lees meer
Home » Tafel » Salontafel » Steigerbuis salontafel

Toont alle 2 resultaten