Salontafel steigerbuis van Design85

Salontafel steigerbuis voor een industriële look in de woonkamer nu ook met stalen onderstellen. Bestel de steigerbuis salontafel, wij bezorgen gratis & snel.

Een salontafel met steigerbuis sluit zich al jaren aan bij een steigerbuizen trend op het gebied van meubilair. Wat ooit begon met tuinmeubilair van steigerhout met een accent van steigerbuis, groeide uiteindelijk uit tot hele tuinsets van steigerbuizen met een accent van steigerhout. En bij alleen tuinmeubilair bleef het niet. Want helaas kunnen we in Nederland maar enkele maanden per jaar genieten van ons tuinmeubilair en dus volgde de steigerbuis trend ons mee naar binnen. Inmiddels zijn steigerbuizen niet meer weg te denken uit een modern en duurzaam interieur. Kledingrekken, kapstokken, kasten, tv-meubels, eettafels en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar wat zeker ook een perfect meubel is om van steigerbuizen te maken is de salontafel van steigerbuis.

Salontafel steigerbuis met metalen poten

Omdat een salontafel vaak een aanvulling is op een al bestaand interieur, is het dan wel zo handig dat je een salontafel met poten van metaal kunt bestellen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Een salontafel moet natuurlijk wel stevig zijn, want we plaatsen er maar wat graag onze lekkere hapjes en drankjes op. En als je tafel dan onstabiel is, is dat geen pretje. Daarom kies je bijvoorbeeld voor steigerbuizen. De salontafel met een onderstel van steigerbuis is leverbaar met een inslagdop, voetplaat of wielen. Een inslagdop beschermt je vloer tegen eventuele krassen en wat dacht je van wielen? Hoe gemakkelijk is het om je salontafel even te verplaatsen als je de ruimte nodig hebt? Daarnaast kun je de steigerbuizen bestellen in alle RAL-kleuren. Enkele afmetingen hebben we standaard in ons assortiment zitten, maar uiteraard staan wij open voor persoonlijke wensen en draaien wij onze hand niet om voor maatwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

De steigerbuis salontafel geeft een industriële look

Alsof je met het kiezen van de salontafel industrieel waarbij de juiste maat, de kleur van de steigerbuizen en wel of geen wielen nog niet genoeg keuze had, mag je ook nog eens nadenken over het tafelblad. De salontafel steigerbuis is leverbaar met een steigerhouten blad. Het blad heeft een erg fraai effect op de uitstraling van de salontafel. Als je voor een steigerhouten blad gaat krijg je nog meer keuzes. Laat je het hout onbehandeld of ga je voor een wax? En ik welke kleur? Zoals je ziet hebben we echt keuze genoeg en kun je heel gemakkelijk de salontafel samenstellen die bij jou en je interieur past.

Lees meer
Home » Tafel » Salontafel » Salontafel steigerbuis

Toont alle 2 resultaten