Salontafel eikenhout van Design85
De salontafel eikenhout is leverbaar met diverse soorten houtsoorten, zo ook leverbaar met een eiken tafelblad. Het tafelblad wordt voorzien van een beits om vlekken te voorkomen. Snel in huis en goede service. Geen verzendkosten.


Industriële salontafel eikenhout
Als je op zoek bent naar een industriële en stoere salontafel met een tafelblad van eikenhout, dan ben je bij design85.nl op het juiste adres. De eikenhouten salontafel is leverbaar met diverse soorten stalen onderstellen. We hebben de volgende soorten onderstellen: X poot, H poot, A poot en Trapezium. Daarnaast hebben we diverse soorten salontafels met een stalen frame. De salontafel eikenhout heeft een modern en unieke uitstraling.

De salontafels eikenhout zijn een schitterend natuurproduct en mede door het gebruik van eikenhout en het staal hebben de salontafels een industrieel karakter. Het grote voordeel bij ons is dat u zelf de salontafel eikenhout kunt samenstellen. Zo kunt u bepalen welk soort onderstel u wilt en tevens de kleur van het tafelblad. Een zeer complete salontafel van eiken die past in ieder interieur, ook dus bij u!
Tafelblad salontafel eikenhout
Om ervoor te zorgen dat het tafelblad eikenhout van de salontafel een extra beschermlaag krijgt, dient het tafelblad te worden voorzien van een beits. We hebben diverse soorten beits die we kunnen aanbrengen op het tafelblad, de salontafel is dus in vele hippe kleuren te bestellen.

Lees meer
Home » Tafel » Salontafel » Salontafel eikenhout

Toont alle 6 resultaten