Eiken salontafel met stalen onderstel van Design85

Koop je eiken salontafel met stalen onderstel bij Design85.nl. De tafels kunnen op maat en naar wens worden gemaakt. Wij bezorgen gratis in Nederland en kunnen snel leveren. Creëer een industriële look met een eiken salontafel.

Een eiken salontafel staat tegenwoordig in veel woonkamers. De ene eiken tafel is groot, en de andere iets kleiner. De smaken van mensen verschillen, en dat is maar goed ook. Salontafels zijn in de meest uiteenlopende materialen te verkrijgen, en daar doen wij graag aan mee. Of je nu van staal, steigerhout, eikenhout of steigerbuizen houdt, bij ons ben je aan het goede adres. Want van al deze materialen maken wij onze salontafels.

“Natuurlijk gebruiken we niet alle materialen tegelijk, want wij zijn fan van mix & match. Zo kun je de materialen die je mooi vindt naar eigen wens te combineren tot je de ideale eiken salontafel hebt gevonden.”

Verschillende eiken tafelbladen voor salontafel

Voor onze tafelbladen van de salontafel gebruiken we naast eikenhout ook steigerhout en glas. Steigerhout is in verhouding een stuk lichter in gewicht dan eikenhout. Daarentegen is eikenhout harder dan steigerhout. In beide gevallen adviseren wij om het hout van zowel je steigerhout- als van je eiken salontafel te behandelen.

Doordat eikenhout een hardere houtsoort is, krast het hout ook minder snel dan steigerhout. Het eikenhout heeft een ruimer aanbod aan kleuren dan steigerhout. Het eikenhout wordt twee keer gelakt om een goede bescherming te geven, waardoor er geen kringen en vlekken op het tafelblad komen.

Eiken Salontafel behandelen

Het grote voordeel van eikenhout is dat het onderhoudsarm is, dit vanwege het harde hout en tevens de laklagen.

Een eiken salontafel kan met bijvoorbeeld een beits in verschillende kleuren. Zo vormt zich een sterke beschermlaag op je tafelblad en blijft het blad goed beschermt en dus veel langer mooi. Natuurlijk hoef je zelf niet in de weer met blikken beits en kwasten, dit kunnen wij natuurlijk voor je doen. Het enigste wat je hoeft te doen is doorgeven welke kleur beits je graag wilt. Makkelijk toch?

Eiken salontafels met staal in kleur

Het onderstel van de eiken salontafel leveren we in staal en met steigerbuizen. Dit in combinatie met glas, steiger- of eikenhout maakt dat er voor ieder wat wils bij zit. Stalen onderstellen kunnen we leveren in elke gewenste RAL-kleur. Deze tafelpoten gecombineerd met een van beide houtsoorten maken je tafel helemaal af. En omdat je zowel het eikenhout, het steigerhout als de tafelpoten kunt kiezen in de uitvoering die je mooi vindt, staat er straks de voor jou perfecte salontafel in je woonkamer.

De stalen poten en de metalen frames zijn voorzien van een zwarte, matte poedercoating. Het voordeel van deze kleur is dat het tegen een stootje kan en hierdoor niet direct beschadigd is.

Levering salontafel van Design85

De eiken salontafel wordt demontabel geleverd, met behulp van de meegeleverde schroeven is dit voor iedereen eenvoudig in elkaar te zetten. Wij werken met een professioneel koeriersbedrijf die jouw bestelling bij ons komt ophalen. Na het ophalen van je bestelling krijg je een email van de koerier in welk tijdbestek de eiken salontafel geleverd wordt. En dit gebeurt geheel gratis.

Meeste verkochte eiken salontafel modellen

Eiken salontafel tropisch | Eiken salontafel Wind | Eiken salontafel Lava

Lees meer
Home » Tafel » Salontafel » Eiken salontafel

Toont alle 6 resultaten