Kruispoot tafel van Design85

Koop een kruispoot tafel van Design85. Met een blad naar keuze en creëer een industriële look. Bij Design85.nl bezorgen wij je de tafel gratis en kunnen we snel leveren.

De kruispoot tafel komt in de meest vooraanstaande interieurmagazines en -programma’s voorbij. De kruispoot tafel is een erg gewild model op het gebied van eet- en salontafels. En natuurlijk hebben wij dit model ook in ons assortiment. De tafel met een kruispoot is er natuurlijk in diverse uitvoeringen, maar wij leveren deze populaire tafel met stalen poten.

Kruispoot tafel in diverse vormen

Bij Design85 hebben we naast de kruispoot tafel ook diverse andere tafelpoten met een industrieel karakter. De kruispoot tafel noemen wij ook wel het X – model. Daarnaast leveren we ook een H – model, een A – model en een trapezium – model. Allen worden gemaakt van staal met een koker van 10 x 10 cm. De stalen tafelpoten voor de tafel worden voorzien van een poedercoating, waarbij diverse kleuren mogelijk zijn.

Kruispoot tafel met verschillende tafelbladen

Een kruispoot tafel zonder tafelblad is natuurlijk geen tafel. En hoewel je bij ons ook alleen de onderstellen kunt bestellen leveren we uiteraard ook gehele tafels. De stalen tafelpoten zijn dan ook te leveren met een tafelblad van steigerhout of van massief eikenhout. En alsof je nog niet genoeg keus hebt, kun je beide houtsoorten ook weer laten bewerken in de kleur die je wilt. Bij frequent gebruik van de tafel adviseren wij wel om je tafelblad te laten bewerken met bijvoorbeeld een beits of coating. Op deze manier is het hout goed beschermt en kan het tegen een stootje. Daardoor blijft het langer mooi en gaat het ook veel langer mee.

Levering kruispoten tafel van Design85

In onze webshop kun je heel eenvoudig de gewenste kruispoot tafel samenstellen. We leveren zowel eettafels als salontafels met stalen tafelpoten en beide kun je mixen & matchen naar hartenlust. Diverse afmetingen kun je vinden in het keuze menu tijdens het bestellen. Maar heb je een afwijkende maat nodig of juist heel speciale wensen dan kun je altijd CONTACT met ons opnemen zodat wij met je mee kunnen denken en uitgebreid kunnen adviseren. De tafel met x poten wordt geleverd via een professionele koerier en de levering is gratis. Je dient echter wel zelf de tafelpoten onder de tafel te schroeven, maar dat is voor iedereen erg eenvoudig.

Over Design85

Ben je opzoek naar een industrieel maar toch ook modern meubel. Dan ben je bij Design85 op de goede plek. Een meubel of een geheel interieur? Het kan allemaal bij Design85. Daarnaast kan het ook nog eens voor binnen en buiten. Mark Berends en Kevin Veldkamp zijn met Design85 begonnen op een zolderkamer. De laatste jaren heeft Design85 niet stilgestaan. Zo wordt er dagelijks gewerkt aan de mooiste meubels voor de klanten. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn zelfs de steigerbuizen leverbaar in andere kleuren. Hierdoor kun je een mooi geheel creëren met jou huidige interieur.

Lees meer
Home » Tafel » Kruispoot tafel

Toont alle 5 resultaten