Tafel steigerbuis van Design85

Robuust en trendy steigerbuis tafel tegen een zeer scherpe prijs. Zelfs in zwarte steigerbuizen leverbaar. Geen verzendkosten en vele extra mogelijkheden.

Steigerbuis tafel

Op zoek naar een steigerbuis tafel? U bent dan op het juiste adres bij ons, want we hebben een ruim assortiment aan meubels met steigerbuis voorzien van steigerhout of een glasplaat, zoals deze tafel met buiskoppelingen. Het steigerbuis onderstel is zelfs leverbaar in zwarte steigerbuizen, uniek! Vanwege de nieuwe, geschaafde steigerplanken en de roestvrije steigerbuizen is de tafel een zeer trendy meubel en tegelijkertijd een meubel wat gezien mag worden.

Service bij tafel steigerbuis

Service staat hoog in het vaandel bij ons. De tafels van steigerbuis worden geleverd als een bouwpakket, maar met een handleiding die wordt meegeleverd, is het erg eenvoudig om de tafel inclusief onderstel te monteren. Om ervoor te zorgen dat u thuis bent wanneer de tafel wordt geleverd, wordt er een persoonlijke afspraak door de koerier met u gemaakt. Zo kunt u direct de tafel gaan monteren en genieten van deze prachtige tafel steigerbuis.

Lees meer
Home » Tafel » Industriële tafel » Tafel steigerbuis

Toont alle 5 resultaten