Eettafel op maat van Design85

Een eettafel op maat koop je bij design85.nl, de leverancier van industriële meubels. Geef je woonkamer een industriële look met een eettafel.

In veel gezinnen is de eettafel het middelpunt van het huishouden. Hier kom je als gezin minimaal 1 keer per dag samen om te eten en de dag door te nemen. Eten, koffie drinken, spelletjes spelen, werken, hobbyen en wellicht zelfs visite ontvangen. De eettafel is niet alleen het middelpunt van een huishouden, het is ook een multifunctioneel meubel. Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan is het belangrijk dat je voor kwaliteit gaat. Er zal immers veel gebruik gemaakt worden van de tafel. Daarbij wil je natuurlijk ook dat de eettafel er mooi uitziet en een aanvulling is op je interieur. Dan ben je bij Design85.nl helemaal op de goede plek. Wij leveren eettafels van verschillende materialen, verschillende maten en verschillende stijlen. En zelfs eettafels op maat. Laat je inspireren en informeren en wie weet zit je binnenkort aan je nieuwe eettafel.

Steigerbuis eettafel

Als je gaat voor een industriële look dan zou de eettafel van steigerbuis een goede optie kunnen zijn.  De tafel van steigerbuizen is uit te voeren in diverse modellen. Heb je het model naar keuze gevonden, dan heb je nog de keus uit verschillende uitstralingen. Zo kun je de steigerbuizen onbehandeld laten voor een stoere look, maar kun je ook kiezen voor een stijlvolle zwarte steigerbuizen. Dit geeft je tafel weer een heel andere uitstraling en geeft het nog meer klasse. Ook het tafelblad kun je in verschillende uitvoeringen kiezen. Ga je voor tijdloos steigerhout. En laat je het steigerhout onbehandeld of geef je de tafel een heel andere look door te kiezen voor een wax of beitsen in diverse kleuren? Maar alleen dan kun je ook echt de eettafel samenstellen zoals jij hem graag wilt hebben. En zelfs voor maatwerk staan wij voor je klaar.

Eettafel met industriële tafelpoten

Houd jij ook zo van de stijlvolle, robuuste en moderne uitstraling van staal? Ook dan kun je bij ons je hart ophalen. Wij hebben een breed assortiment van eettafels industriële tafelpoten met die je naar hartenlust kunt combineren met verschillende soorten tafelbladen. Te beginnen met de diverse modellen tafelpoten. Zo hebben we de modellen: A-poot, X-poot, H-poot, U-poot, N-poot en een trapezium-poot. We hebben zelfs een Spinpoot, een bijzondere tafelpoot met een 3D effect in het midden van de tafel. Wederom keuze genoeg en dan hebben we het alleen nog maar over het model!

Industriële eettafel in kleur

Uiteraard kun je de tafelpoten van de industriële eettafel laten poedercoaten in alle RAL-kleuren. Veruit de meest gekozen kleuren blijft toch wel zwart, hoewel antraciet tegenwoordig ook een gewilde kleur is geworden. Door de poedercoat behandeling zijn de tafelpoten bestand tegen kleine ongelukjes en zijn te poten beter beschermd tegen krassen.

Bij de industriële eettafel heb je de keuze uit een steigerhout of een massief eiken tafelblad. Beide kun je laten behandelen in diverse kleuren. Het steigerhout kan worden voorzien van een wax of een beits, waarbij de wax alleen voor binnen gebruik is. Het eikenhouten tafelblad wordt standaard voorzien van een coating, waardoor het tafelblad een extra bescherming krijgt.

Zo zie je maar dat er keuze genoeg is, in materiaal, kleur, model en uitvoering. En mocht zelfs dan jouw droomtafel er niet tussen zitten neem dan persoonlijk contact met ons op om de wensen voor jouw ideale eettafel door te nemen. Want ook voor maatwerk staan wij voor je klaar.

Lees meer
Home » Tafel » Eettafel

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Eikenhouten tafel met stalen poot Brand

405.00 incl. BTW

Hoge bartafel Atlanta

292.50962.50 incl. BTW

Hoge bartafel Boston

379.501,609.50 incl. BTW

Hoge bartafel Chicago

257.50652.50 incl. BTW

Hoge bartafel Dallas

187.50582.50 incl. BTW

Hoge bartafel Los Angeles

257.50827.50 incl. BTW

Hoge bartafel New York

540.001,150.00 incl. BTW

Hoge bartafel San Diego

332.50652.50 incl. BTW

Hoge bartafel San Francisco

540.001,150.00 incl. BTW

Hoge bartafel Washington

540.001,150.00 incl. BTW

Industriële Douglas hout eettafel Buiten

527.50617.50 incl. BTW

Industriële eiken eettafel Bos

910.001,160.00 incl. BTW