Levering naar de klant

De bezorging van je bestelling bij Design85 vindt plaats via Packs. De koerier kan de bestelling van maandag tot en met zaterdag aan huis op ieder adres in Nederland afleveren. 

Ben je niet thuis?

Indien je niet thuis bent zal de koerier je bestelling standaard aan de buren aanbieden. Mocht je niet willen dat het pakket bij je buren wordt bezorgd, dan kun je dit bij ons aangeven. Indien de buren ook niet aanwezig zijn, zal de bestelling de volgende dag worden geleverd. Na twee pogingen zal de bestelling naar het distributie centrum van de koerier gaan. Hiervan word je ook netjes op de hoogte gehouden. Indien je de bestelling niet binnen 5 werkdagen afhaalt, zal de bestelling retour worden gestuurd naar Design85. Wanneer je een groot meubel bij ons heeft besteld, maakt de koerier een persoonlijke afspraak met je. Zo wordt er voorkomen dat u niet thuis bent wanneer de koerier de bestelling komt afgeven.

Verzenden naar het buitenland

Wanneer je de producten in het buitenland wilt ontvangen, bedraagt de levertijd gemiddeld twee tot drie werkdagen langer. Een zending naar België heeft een vast tarief, het tarief bedraagt € 22.50 per zending. Voor de zendingen naar het buitenland gelden aparte verzendtarieven. Vraag vrijblijvend de tarieven bij ons op. 

Product retour

Ben je niet tevreden over het ontvangen artikel, dan vinden we dit natuurlijk erg jammer. Maar het is geen probleem om je bestelling aan ons te retourneren. Mocht je artikel beschadigd zijn, dan zouden we je vriendelijk willen vragen dit zo spoedig mogelijk aan ons te laten weten. 

Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Design85 zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Design85 geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@design85.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.