Betaalmethoden

IDEAL
IDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankier omgeving van je eigen bank.

Mastercard / Visa card
Mastercard en Visa card zijn wereldwijd geaccepteerde creditcarden. Hierdoor kun je over de hele wereld online aankopen gemakkelijk doen.

Bankoverschrijving
Een overschrijving per bank betekent dat je zelf het geld overmaakt naar ons. Betalen via bank-overschrijving is veilig en gratis, maar het duurt over het algemeen een dag langer voor de betaling bij ons binnen is en kan worden verwerkt.

Bancontact / Mistercash
Bancontact / Mistercash is de populairste betaalmethode in België. Snel en veilig online winkelen!

KBC
Hiermee kunnen mensen uit België online aankopen eenvoudig betalen via de vertrouwde online bankomgeving.

SOFORT Banking
Is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren (de gegevens staan al ingevuld). Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Belfius
Hiermee kun je in eigen vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Maestro
Met de Maestro betaalkaart kun je online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd.

PayPal
Shop met een gerust gevoel. PayPal gebruikt krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen.