Over ons

In 2013 begonnen Mark Berends en Kevin Veldkamp een online winkel met meubels met duurzame materialen. We maakten hiermee onze droom waar. Mark werkte jarenlang in de logistiek en Kevin in de verkoop. We merkten dat online verkoop steeds populairder en met name producten die uit duurzame producten bestaat.

Wat een aantal jaren geleden begon als een nieuw en spannend avontuur, groeide in recordtempo uit tot een populaire webwinkel voor meubels en accessoires voor binnen en buiten. Gestart vanuit de zolderkamer was de keuze overzichtelijk: steigerbuis meubels voor in de tuin. Zoveel groter is het aanbod nu, terwijl het concept echter onveranderd: Design85 levert meubels voor het gehele interieur, voor binnen en buiten. Hoogwaardige kwaliteit en leveren op het juiste moment en plaats.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf niet stilgestaan en inmiddels werken wij dagelijks voor onze klanten om meubelen te produceren. Een eigen productiehal met daarbij een showroom om de producten te kunnen presenteren aan onze klanten.

We hebben de mogelijkheid om de meubels te leveren in diverse kleuren, zelfs de steigerbuizen zijn leverbaar in kleur. Hierdoor kunnen onze meubels prima aansluiten op de kleuren van je interieur.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We staan altijd klaar om zo snel en goed mogelijk vragen van klanten te beantwoorden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan graag voor je klaar.

Design85
Mark & Kevin

01.

Uitgebreid assortiment

Bekijk alle steigerbuizen en industriële meubels in onze webshop.

02.

Bestel veilig en snel

Bij ons bestel je online veilig en snel je gewenste industriële meubels.

03.

Eindeloos genieten

Geniet voor lange tijd van onze duurzame industriële meubels.

Blogs over Design85.nl

Lees meer over Design85