Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Steigerbuis kledingrek

Het steigerbuis kledingrek is een stoer en industrieel meubel. Het steigerbuis kledingrek is te gebruiken als kledingkast waarbij gedragen kleding gemakkelijk aan het kledingrek kan worden opgehangen. Wanneer de kleding niet gewassen hoeft te worden kun je het kreukvrij ophangen om later nog eens opnieuw te dragen. Daarnaast kan het kledingrek gebruikt worden als garderobe in de hal, waarbij je eenvoudig de jassen en schoenen op het steigerbuizen kledingrek kan plaatsen. Het steigerbuis kledingrek biedt voldoende ruimte om vele kledingstukken aan op te hangen. Het kledingrek kan worden uitgebreid met een steigerbuis schoenenrek, waarbij je eenvoudig je schoenen op kan plaatsen. Wanneer je het kledingrek geen vast plaats wilt bieden, kun je het kledingrek bestellen met wielen. Hierdoor kun je het kledingrek eenvoudig verplaatsen. In ons assortiment bieden we kledingrekken aan met diverse kleuren. Zo kun je kiezen uit de standaard buis, verzinkte (zilver kleur) en de zwarte buizen.

Industriële look met een steigerbuis kledingrek

Naast de huidige kledingrekken, hebben we het assortiment uitgebreid met industriële kledingkasten. Deze kledingkasten zijn een luxe versie van het steigerbuis kledingrek, wat net dat beetje extra geeft. Het ontwerp geeft een luxe en industriële uitstraling. Meer opbergmogelijkheden waardoor dit kledingrek een echte eyecatcher wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in de detailhandel, maar zeker ook als meubel in de hal, slaapkamer of inloopkast.

Steigerbuis kledingrek ideaal voor de retailer

Het steigerbuis kledingrek is uitermate geschikt voor winkeliers, zowel voor kleding- als woonwinkels. De kledingwinkels gebruiken het steigerbuis kledingrek om de kleding te op een industriële manier presenteren. Het kledingrek wordt ook vaak buiten geplaatst, mede door de wielen is het steigerbuizen kledingrek eenvoudig te verplaatsen en kan de kleding buiten worden gepresenteerd. Naast de kledingwinkels gebruiken woonwinkels het kledingrek in de winkel om hun stalen van stoffen en gordijnen te presenteren. Het staat natuurlijk heel modern en zelfs industrieel, maar omdat het een heel simpel ontwerp is neemt het de aandacht niet weg van de producten die er aan gepresenteerd worden.

Steigerbuis kledingrek kopen

Het steigerbuis kledingrek kun je eenvoudig kopen in onze webshop en krijg je ook nog eens gratis en snel geleverd. Al met al een multifunctioneel meubelstuk die echt in ieder huishouden of winkel een plekje kan vinden. Je kunt hem immers voor zoveel doeleinden gebruiken. 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »