Steigerbuis kledingrek van Design85

Steigerbuis kledingrek koop je bij Design85. Veel variaties zijn mogelijk! De steigerbuizen kunnen worden voorzien in iedere gewenste kleur! Het kledingrek wordt geleverd als bouwpakket, dat makkelijk te monteren is. Geen verzendkosten binnen Nederland.

Het steigerbuis kledingrek is een stoer en industrieel meubel. Dit item is te gebruiken als kledingkast zodat gedragen kleding gemakkelijk aan het kledingrek kan worden opgehangen. Wanneer de kleding niet gewassen hoeft te worden kun je het kreukvrij ophangen om later weer te dragen. Daarnaast kan het kledingrek gebruikt worden als garderobe in de hal. Zodat je eenvoudig de jassen en schoenen op het steigerbuizen kledingrek kan plaatsen. Het rek kan op deze manier op veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Opties van een steigerbuis kledingrek

Het steigerbuis kledingrek biedt voldoende ruimte om vele kledingstukken aan op te hangen. Het rek kun je eventueel uitbreiden met een steigerbuizen schoenenrek, waar je eenvoudig je schoenen op kan plaatsen. Wanneer je het kledingrek geen vaste plaats wilt bieden, kun je het kledingrek bestellen met wielen. Hierdoor kun je het rek eenvoudig verplaatsen. In ons assortiment bieden we kledingrekken aan met diverse kleuren. Zo kun je kiezen uit de standaard buis, verzinkte (zilver kleur) en de zwarte buizen.

Industriële look met een steigerbuis kledingrek

Naast de huidige kledingrekken, hebben we het assortiment uitgebreid met industriële kledingkasten. Deze kledingkasten zijn een luxe versie van het steigerbuizen kledingrek, wat net dat beetje extra geeft. Het ontwerp geeft een luxe en industriële uitstraling. Meer opbergmogelijkheden waardoor dit een echte eyecatcher wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in de detailhandel. Maar zeker ook als meubel in de hal, slaapkamer of inloopkast.

Steigerbuizen kledingrek ideaal voor de retailer

Het steigerbuizen kledingrek is uitermate geschikt voor winkeliers. Zowel voor kleding- als woonwinkels. De kledingwinkels kunnen de steigerbuis kledingrekken gebruiken om de kleding op een industriële manier te presenteren. Het is mogelijk om het ook buiten te plaatsen. Door de wielen is het kledingrek eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor kan de kleding buiten op een mooie manier gepresenteerd worden.

Steigerhout waxkleur

De kleur van het hout is jouw keuze, je kan het hout ook onbehandeld laten. Wil je het hout een kleur geven voor meer uitstraling of een andere look creëren? Dan zijn er verschillende opties, namelijk een bruine, zwarte, witte en taupe waxkleur.

Steigerbuis kledingrek kopen

Het steigerbuizen kledingrek kun je eenvoudig kopen in onze webshop. Daarnaast krijg je het ook nog eens gratis en snel geleverd. Al met al een multifunctioneel meubelstuk die echt in ieder huishouden of winkel een plekje kan vinden. Je kunt hem immers voor zoveel doeleinden gebruiken. Mocht je vragen hebben over het kledingrek, neem dan gewoon contact met ons op!

Lees meer
Home » Kledingrek » Steigerbuis kledingrek

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Steigerbuis kledingrek Basic

132.50242.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Deluxe

305.00402.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Duister

122.50 incl. BTW
In winkelmand

Steigerbuis kledingrek Hot

255.00295.00 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Huidig

270.00382.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Modern

280.00392.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Pronk

352.50580.00 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Retro

147.50187.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Stijl

220.00280.00 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Stoer

275.00375.00 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Verfijnd

235.00307.50 incl. BTW

Steigerbuis kledingrek Vintage

315.00372.50 incl. BTW