Kledingrek zwart van Design85

Op zoek naar een kledingrek zwart? Het kledingrek van Design85 ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens multifunctioneel. Deze stoere eyecatcher past prima op kantoor, in een sportschool of in een kledingwinkel.

Kledingrekken zijn ideaal voor kleine ruimtes

Een kledingrek zwart is handig voor kleine ruimtes, waarom? Wij leggen het uit. Heb je een kleine slaapkamer of een studentenkamer? Dan heb je niet altijd ruimte voor een kledingkast. De kledingrekken van Design85 kunnen dan uitkomst bieden. En wil je in je kamer een afgescheiden slaapplek, gebruik het rek dan als roomdivider. Laat wieltjes onder het rek monteren als je het makkelijk wil kunnen verplaatsen. Heb je het rek even niet nodig, dan rol je hem makkelijk naar een andere plek.

Kledingrek zwart een handige opberger

Een kledingrek zwart is een handige opberger. Losliggende kleding hang je er snel aan op en je slaapkamer is weer netjes. Weet je ’s ochtends vaak niet wat je aan moet trekken? Door je kledingset de avond van tevoren overzichtelijk aan het rek te hangen, bespaar je je ‘s ochtends veel tijd. De kledingrekken zijn ook handig om kleding aan te hangen die je makkelijk voor het grijpen wil hebben, zoals een warme trui of badjas.

Kledingrek zwart wordt kapstok

Onze kledingrekken kunnen prima gebruikt worden als kapstok. De zwarte steigerbuizen zorgen voor een moderne en stoere entree. Hang je jassen aan het kledingrek en plaats schoenen op de schoenenplank voor een opgeruimd effect. Wil je ruimte voor meerdere schoenen? Laat dan twee schoenenplanken boven elkaar plaatsen. De schappen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Zo maak je makkelijk ruimte voor bijvoorbeeld laarzen. Wil je geen kledinghangers aan je kapstok? Kies dan voor onze stoere kledinghaken.

Van eenvoudig tot multifunctioneel

Ons kledingrek zwart is verkrijgbaar in alle soorten en maten. De basis bestaat uit een rek van zwarte steigerbuis. Deze is uit te bereiden met een steigerhouten schoenenplank aan de onderkant of schappen aan de zij- of bovenkant. De steigerhouten schappen kunnen worden afgewerkt met een wax in de kleuren bruin, zwart, wit en taupe. Je kunt het hout natuurlijk ook onbehandeld laten. Houd er wel rekening mee dat onbehandeld hout lastiger is schoon te houden.

Kledingrek op maat voor kledingwinkels

De kledingrekken zijn een prima meubel om kleding te showen. Wil je je kledingzaak een stoere industriële look geven? Dan zijn onze kledingrekken van steigerbuis een prima keus. We horen graag van je waarvoor je het rek precies wil gebruiken. Samen maken we een meubel dat precies is afgestemd op jouw wensen en eisen. Zo zijn onze kledingrekken leverbaar met of zonder schappen van steigerhout. De schappen kunnen gebruikt worden om accessoires zoals schoenen, petten, hoeden of sjaals uit te stallen. Voor zware kleding, zoals winterjassen adviseren we om onder de poten rubberen dopjes (buffertjes) te plaatsen. Door middel van de buffertjes krijgen de rekken extra stabiliteit. Sta je wel eens met je kleding op een kledingbeurs? Ook daarvoor zijn onze kledingrekken zeer geschikt.

Veilig online betalen

Dagelijks verwerkt Design85 vele online bestellingen. Onze klanten kunnen altijd veilig bij ons shoppen. Onze website beschikt over een SSL certificaat. Dit betekent dat je gegevens in een veilige omgeving worden opgeslagen. In de balk van je internetbrowser, waar onze website in vermeld is, zie je een slotje staan. Als je op het slotje klikt, krijg je alle informatie over onze beveiliging. Hierdoor weet je dat je bestelling en gegevens veilig verwerkt worden.

Lees meer
Home » Kledingrek » Kledingrek zwart

Toont alle 9 resultaten