Kledingrek wielen van Design85

Wil je af van al die rondslingerende kleding in je slaapkamer? Of heb je een winkel waar je kleding verkoopt en wil je deze op een originele manier uitstallen? Snuffel dan eens rond in onze uitgebreide collectie kledingrekken op wielen.

Wil je af van al die rondslingerende kleding in je slaapkamer? Of heb je een winkel waar je kleding verkoopt en wil je deze op een originele manier uitstallen? Snuffel dan eens rond in onze uitgebreide collectie kledingrekken op wielen. Je vindt er vast iets dat helemaal bij jou past.

Een kledingrek wielen past altijd

Een kledingrek wielen kan op veel manieren van pas komen. Ben je klein behuisd en heb je geen plek voor een kledingkast? Heb je een studentenkamer en wil je je kleren graag op een overzichtelijke manier opbergen? Barst je kledingkast uit zijn voegen en heb je meer ruimte nodig? Of zoek je een kapstok die makkelijk te verplaatsen is? Een kledingrek is dan ideaal. Door de wielen kun je het rek neerzetten waar je wil en staat hij dus nooit in de weg.

Kledingrek voor winkels

Ons kledingrek wielen wordt ook regelmatig gekocht door winkels. Heb je een kledingwinkel, verkoop je sportkleding, of heb je een schoenenwinkel waar je ook kleding verkoopt? Onze kledingrekken van steigerbuis en steigerhout geven je zaak een instant stoere en eigentijdse uitstraling. Combineer je de steigerbuis rekken met schappen van steigerhout, dan kun je er ook opgevouwen kleding op kwijt en accessoires zoals schoenen, zonnebrillen en petten.

Kledingrek wielen met of zonder schappen

Onze kledingrekken zijn verkrijgbaar in enorm veel modellen. Zo kun je kiezen voor een rek van alleen steigerbuis. Deze is handig als je een plek zoekt waar je kleding of jassen op kan hangen. Wil je er ook kleding zoals broeken en shirts of accessoires op kwijt? Kies dan voor steigerhouten schappen. Ook hierbij bepaal je zelf weer de uitvoering die bij je past. We hebben rekken met schappen boven, onder en zelfs aan de zijkant. Of kies voor een houten vak aan de onderkant om je schoenen in te zetten. Dat is niet alleen handig, maar ook erg stijlvol.

De uitvoering bepaal je zelf

Ben je enthousiast over een van onze kledingrekken op wielen, maar voldoet deze net niet aan je wensen? Wil je bijvoorbeeld een breedte die we niet standaard aanbieden? Of moet jouw rek net even iets hoger of lager worden? Vind je de schappen van een kledingrek mooi, maar zou je deze dieper willen? Geen probleem! Geef ons je wensen door en we maken het kledingrek graag voor je op maat. Ook denken we met je mee als je specifieke vragen hebt.

Een kleur voor elke smaak

Zoals je merkt, valt er bij ons van alles te kiezen. Ook de kleur van je kledingmeubel bepaal je zelf. De steigerhouten planken zijn bijvoorbeeld onbehandeld te bestellen. Wil je een andere kleur en wil je het hout tegelijkertijd goed beschermen? Kies dan voor een afwerking met wax. Deze is beschikbaar in de kleuren bruin, zwart, wit en taupe. Het frame van steigerbuis is verkrijgbaar in de originele zinkkleur of in zwart poedercoat. Een aantal van onze modellen is zelfs met een wit frame te bestellen.

Eenvoudig te verplaatsen

De wielen onder onze kledingrekken zijn ideaal om je meubel snel en eenvoudig te verplaatsen. Onze rekken hebben zwenkwielen. Hierdoor kun je het rek makkelijk alle kanten op draaien. Twee van de vier wielen hebben een rem. Staat je kledingmeubel op zijn plek, dan zet je de rem erop. Op deze manier blijft hij stevig op zijn plaats staan. Natuurlijk zijn de wielen met rubber bekleed. Je krijgt dus nooit krassen op de vloer tijdens het verplaatsen.

Levering zonder verzendkosten

Woon je in Nederland? Dan betaal je bij Design85 geen verzendkosten. Je ontvangt het kledingrek van een externe koerier. Je ontvangt een dag voor levering een email met informatie over de levering. Aan de hand van een track and trace code kun je de zending blijven volgen.

Lees meer
Home » Kledingrek » Kledingrek wielen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.