Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Steigerbuizen kast

Steigerbuizen kast

Bij design85.nl zijn er diverse soorten steigerbuizen kasten van duurzaam materiaal. Of je nou de spullen netjes wilt opruimen of je wilt ze graag tentoonstellen, in de steigerbuizen kast kan dat allebei. De kast van steigerbuizen heeft een eigentijdse, stoere en stijlvolle uitstraling en kan in ieder interieur wel een plaatsje vinden. Met mooie manden of dozen op de schappen kun je je spullen heel gemakkelijk uit het zich opbergen. Maar door de spullen juist uit te stallen in de steigerbuizen kast komen ze door het simpele en strakke ontwerp alleen maar meer tot hun recht.

Afmetingen steigerbuizen kasten

De steigerbuizen voor de steigerbuizen kasten worden door ons op maat gemaakt, hierdoor zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. De kasten zijn verkrijgbaar van klein tot groot en voor iedere ruimte in je woning geschikt. De steigerbuizen kast is ook uit te breiden. Bijvoorbeeld tot een geheel wandmeubel. Zo wordt de steigerbuizen kast gemakkelijk uitgebreid en kan hij bijvoorbeeld dienst doen als bureau, werkplek of tv-wandmeubel. Ook voor de kleinere ruimte in je interieur is er een passend model. Zo hebben we een steigerbuizen kast om je schoenen gemakkelijk op te bergen. De kast hebben we ook in een minder hoog of minder breed model zodat er altijd wel een plekje voor te vinden is. De kast van steigerbuizen hebben verschillende diameters en zijn voorzien van diverse schappen van steigerhout. 

Steigerbuizen kast in kleur

De steigerbuizen kasten zijn standaard voorzien van stalen buizen die verzonken zijn, hierdoor hebben buizen een zilverachtige kleur. We bieden de steigerbuizen kasten ook aan met zwarte buizen en bijbehorende koppelingen. De kast van steigerbuizen hebben we in verschillende modellen. De schappen van steigerhout zijn onbehandeld al mooi en kunnen prima onbehandeld blijven. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de steigerhouten schappen te voorzien van een beits. Op deze manier krijgt de kast weer een hele andere uitstraling en krijgt het steigerhout een laagje waardoor het steigerhout beter beschermd wordt. Absoluut aan te raden wanneer de kast intensief gebruikt gaat worden. Volop keuze dus!

Kwaliteit steigerbuizen kast

De steigerbuizen kasten worden met een hoge kwaliteit geleverd met onder andere geschuurde steigerplanken, afgebraamde steigerbuizen en bevestigingsmateriaal. De steigerbuizen kasten zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd met een hoge kwaliteit, waardoor je deze combinatie niet snel tegen komt. Uiteraard is het ook mogelijk om de steigerbuizen kast geheel op maat te bestellen. Doordat je de kleur van de steigerbuizen en het steigerhout zelf kunt kiezen, kun je een unieke kast bestellen speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Daarvoor kun je het beste CONTACT met ons opnemen zodat we de wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »