Steigerbuis kapstok van Design85

Steigerbuis kapstok is één van de best verkopende producten in ons assortiment. Koop deze populaire industriële kapstok op maat bij Design85.nl.

Een steigerbuis kapstok heeft veel mogelijkheden en is een schitterend product die bruikbaar is voor de gehele familie, van kind tot aan volwassenen. Een kapstok is een zeer duurzaam product, mede door het steigerbuizen materiaal. We hebben diverse soorten kapstokken zoals; een kapstok voor aan de wand, een kapstok speciaal voor kinderen en een staande kapstok.

Steigerbuis kapstok met vele extra’s

Het assortiment van design85.nl bevat diverse soorten kapstokken van steigerbuis. Een wandkapstok is (desgewenst) op maat te maken, daarbij zijn er verschillende kleuren en combinaties mogelijk. Om accessoires op de kapstok te plaatsen, bestaat de optie om een legplank van steigerhout er bij te bestellen. Hierdoor krijgt de kapstok een extra stoere look. Je kunt zelf bepalen of je vaste haken aan de kapstok wilt toevoegen of dat je gaat werken met kledinghangers.

Het formaat van de kinderkapstok is een stuk kleiner, maar de kapstok is zeker niet minder stoer. Deze kun je met vaste haken bestellen zodat de kinderen gemakkelijk zelf hun jasjes kunnen ophangen.. De staande kapstok geeft direct een hele andere sfeer. Geen gat in de muur, maar wel een stoere en eigentijdse uitstraling? Dan is de staande kapstok een eyecatcher in jouw hal.

Mogelijkheden afmeting steigerbuis kapstok

Met een steigerbuizen kapstok zijn de afmetingen zelf te bepalen. De steigerbuis kapstok is niet alleen geschikt voor in de hal van een huis, maar ook voor zakelijk gebruik. Door de zelf te bepalen afmetingen is de kapstok van steigerpijp voor iedere ruimte geschikt, van groot tot klein en van breed tot smal. De keuze voor een kapstok hangt af van de ruimte die de gang heeft, maar tevens welke sfeer de entree moet hebben. Bij een industriële uitstraling, kan een steigerbuizen kapstok niet ontbreken.

Steigerbuizen kapstok in kleur

Een steigerbuis kapstok heeft standaard een stalen buis die verzonken is, hierdoor hebben de steigerbuizen een zilverachtige kleur. Ontvang je liever de steigerbuizen kapstok in een andere kleur? Bij Design85.nl is het mogelijk om de steigerbuizen en buiskoppelingen in een zwarte kleur te krijgen. Dat geeft deze industriële kapstok tevens nog meer karakter.

Steigerbuis kapstok kopen

De steigerbuis kapstokken kun je eenvoudig op onze webshop kopen en zal je binnen 7 – 10 dagen in huis ontvangen. Design85.nl houdt van duidelijkheid, daarom komen bij het bezorgen geen kosten bij. Dit houdt in dat de kapstok gratis wordt geleverd, door heel Nederland. De kapstok is eenvoudig te monteren. Mede door handleiding en tevens het bevestigingsmateriaal wat meegeleverd wordt met de bestelling. Heb je vragen over de mogelijkheden van de kapstok of over de levering? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Design85

Ben je opzoek naar een industrieel maar toch ook modern meubel. Dan ben je bij Design85 op de goede plek. Een meubel of een geheel interieur? Het kan allemaal bij Design85. Daarnaast kan het ook nog eens voor binnen en buiten. Mark Berends en Kevin Veldkamp zijn met Design85 begonnen op een zolderkamer. De laatste jaren heeft Design85 niet stilgestaan. Zo wordt er dagelijks gewerkt aan de mooiste meubels voor de klanten. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zijn zelfs de steigerbuizen leverbaar in andere kleuren. Hierdoor kun je een mooi geheel creëren met jou huidige interieur.

Lees meer
Home » Kapstok » Steigerbuis kapstok

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Steigerbuis kapstok basic

77.50137.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Blits

357.50553.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Eiken

330.00632.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Elegant

377.50531.50 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fiks

302.50472.50 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Flitsend

470.00728.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fonkeling

387.50583.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fris

332.50540.50 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Glans

167.50291.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Glitter

490.00748.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Hartig

459.00611.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Juweel

260.00472.00 incl. BTW