Kapstok zwart van Design85

Wil je graag een chique en industriële kapstok zwart? Dan is de kapstok zwart van Design85 wat voor jou. De zwarte kapstok oogt chique maar tegelijk ook strak en industrieel. Geef je entree een ‘wow-effect’ met een mooie en veelzijdige kapstok.

Kapstok zwart – Heb je een nieuw huis gekocht en moet de hal nog helemaal ingericht worden? Of is je entree toe aan een opknapbeurt? Een mooie zwarte kapstok is dan een echte eyecatcher. Onze kapstok past goed bij de zwarte trend van dit moment. De kapstokken vormen bijvoorbeeld een stoere combinatie met metalen (tussen)deuren en zwarte kozijnen. De zwarte kapstok is leverbaar met steigerbuis en staal.

Zoek je een kapstok zwart voor elke ruimte?

Vind je het moeilijk om een hal in te richten?  Vaak zijn er kleine hoekjes bij de trap, hangt er een radiator aan de muur, of is de ruimte smal en klein. Dat is dan ook begrijpelijk dat het moeilijk is. Met onze zwarte kapstok op maat is er altijd een passende oplossing. Zo ontwerpen we je kapstok zwart zo, dat hij over een radiator past. Op deze manier gebruik je je ruimte optimaal. Heb je alleen ruimte onder de trap? Wij leveren de zwarte kapstok al voor nisjes van 50 tot 70 cm. Neem gerust contact met ons op. Want wij denken graag mee over een oplossing voor jouw specifieke ‘probleem’.

Wil je eenvoudig of toch uitgebreid?

Heb je weinig ruimte of hou je van eenvoud? Bij ons vind je een kapstok zwart in alle vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een simpele zwarte steigerbuis stang aan de muur. Dit model kapstok kan nog worden uitgebreid met een plank erboven waar je items zoals hoeden en mutsen kwijt kan. Zie je de zwarte kapstok echt als een sfeerbepalend meubel in je hal? Kies dan voor een kapstok op maat. Je kunt je kapstok uitbreiden door middel van verschillende schappen van steigerhout aan de boven-, onder-, of zijkant. De schappen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat je bijvoorbeeld ruimte kan maken voor hoge schoenen en laarzen.

Kapstok zwart op maat voor ondernemers

Op zoek naar een kapstok voor je bedrijf ? Geef je zakelijke entree een stoere boost met onze industriële kapstok zwart. Daarnaast maak je een goede eerste indruk en geeft een welkom gevoel met een mooie wandvullende zwarte kapstok. Waar je bezoek en medewerkers hun jassen, sjaals en mutsen kwijt kunnen. Weet je niet precies wat je wil of heb je juist hele specifieke wensen en eisen voor de zwarte kapstok? Vraag ons om gerust advies.

Eenvoudige montage van de zwarte kapstok

Bij Design85 houden we van duidelijkheid. Er komen geen verzendkosten bij voor verzending naar Nederlandse adressen. Als je een zwarte kapstok bij ons bestelt, krijg je hem demontabel geleverd. Via een externe koerier. De montage is eenvoudig met onze heldere gebruikshandleiding voor de zwarte kapstok. We leveren alle benodigde materiaal en gereedschap, zoals schroeven en een inbussleutel mee. Lukt het toch niet helemaal zoals je wil? Neem gerust contact met ons op.

Laat je inspireren in onze showroom in Wehl (bij Doetinchem)

Een grote zwarte kapstok op maat is best een uitgave. We kunnen ons voorstellen dat je graag van tevoren verschillende modellen wil zien en het materiaal wil voelen. Daarom verwelkomen we je graag in onze showroom in Wehl bij Doetinchem. We laten je de verschillende modellen van de kapstok zwart zien en denken met je mee over de kleur, het materiaal en de mogelijkheden. Onze showroom is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je op afspraak langskomen zodat je de zwarte kapstok kan zien. Neem contact met ons op voor een moment dat jou het beste uitkomt.

Lees meer
Home » Kapstok » Kapstok zwart

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Industriële kapstok Sprankelend

260.00527.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Blits

357.50553.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Eiken

320.00622.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fiks

292.50462.50 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Flitsend

460.00718.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fonkeling

377.50573.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Fris

322.50530.50 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Glans

157.50281.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Glitter

480.00738.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Hartig

449.00601.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Juweel

250.00462.00 incl. BTW

Steigerbuis kapstok Krachtig

197.50306.50 incl. BTW