Kapstok wand van Design85

Natuurlijk is een wandkapstok handig en nuttig. Je jassen en rondslingerende sjaals vinden er een plek en het houdt je hal opgeruimd. Maar als je toch een kapstok wil kopen, kun je net zo goed meteen kiezen voor mooi exemplaar van Design85.

Natuurlijk is een kapstok wand handig en nuttig. Je jassen en rondslingerende sjaals vinden er een plek en het houdt je hal opgeruimd. Maar als je toch een kapstok wil kopen, kun je net zo goed meteen kiezen voor mooi exemplaar. Design85 biedt je zeer ruime keuze in kapstokken voor aan de wand. Maak je keuze en je hebt een opbergmeubel waar je niet op uitgekeken raakt.

Waarom kiezen voor een wandkapstok?

Ken je dat? Je hangt nog net even een zware winterjas aan je toch al overvolle kapstok en vervolgens valt het hele gevaarte om. Dat zal je niet gebeuren met een kapstok wand. Onze kapstokken zitten muurvast aan je wand gemonteerd. Daarnaast is een mooie wandkapstok een echte eyecatcher. Je hebt in één oogopslag een overzichtelijk beeld van je jassenverzameling en hoeft dus nooit te zoeken naar je favoriete exemplaar. En heb je een smalle gang? Ook dan is een kapstok aan je muur een goede oplossing.

Soorten kapstokken

Wij hebben verschillende modellen muurkapstokken in ons assortiment. Woon je alleen en ben je niet zo’n jassenfan? Dan kom je uit met een kapstok wand gemaakt van een simpele steigerbuisstang voorzien van kledinghaken. Wil je een statement maken, kies dan voor een mooi groot meubel met verschillende stangen en houten schappen. Dit meubel is aan de bovenkant aan de muur bevestigd en staat met de steigerbuispoten op de grond. Een tussenvorm is de wandkapstok met schappen die zowel aan de boven- als de onderkant aan de muur gemonteerd wordt. Dit model is praktisch, doordat je er makkelijk onder kan stofzuigen of dweilen.

Voor elke ruimte een passende kapstok wand

Denk je dat een wandkapstok niet voor jouw hal is weggelegd, omdat er een radiator of plint in de weg zit? Voor ons is dat geen enkel probleem. Geef aan ons door hoe jouw muur eruit ziet en wij zorgen voor een kapstok wand op maat. We passen de gaten voor de bevestiging en de afmetingen aan of zorgen ervoor dat je kapstok om je verwarming heen wordt gebouwd. Zo krijg jij een passende en ook nog unieke kapstok aan je muur!

Solide bevestiging

Als je een kapstok voor aan de muur bij ons bestelt, dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Bij je bestelling ontvang je de juiste schroeven, pluggen en gereedschap, waarmee je je kapstok wand stevig aan je muur verankert. Voorwaarde is wel dat je een massieve, stenen muur hebt.

Afmetingen

Zoals we al aangaven maken we graag een wandkapstok voor je die aan al je wensen voldoet. De standaardmodellen die je in onze webshop vindt zijn vrijwel allemaal aan te passen of uit te breiden. De houten schappen zijn te bestellen in verschillende lengtes en dieptes. Ook is de hoogte naar wens aanpasbaar.

Veilig bestellen en gratis bezorging in Nederland

Design85 vindt het belangrijk dat onze klanten veilig online bij ons kunnen shoppen. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. In de balk van je internetbrowser, waar onze website in vermeld is, zie je een slotje staan. Als je op het slotje klikt, krijg je alle informatie over onze beveiliging. Hierdoor weet je dat je bestelling en gegevens veilig verwerkt worden.

Lees meer
Home » Kapstok » Kapstok wand

Toont alle 4 resultaten