Kapstok steigerhout van Design85

Kapstok steigerhout speciaal voor een moderne en nieuwe indeling van je hal. Ken je onze steigerhouten kapstok al? Bij Design85 hebben we ze in alle soorten en maten. Er zit vast een model tussen dat perfect in jouw hal past.

Kapstok steigerhout is een sieraad voor je hal

De kapstok steigerhout is het eerste dat jij of je bezoek ziet bij binnenkomst. Schaam jij je als ze al die rondslingerende jassen, schoenen, mutsen en sjaals zien? Oriënteer je dan eens op onze mooie kapstokken met steigerhout. Je stelt je kapstok zelf naar eigen smaak samen. Geef je kapstok nog meer sfeer door op de schappen accessoires te zetten, zoals een fotolijstje of een mooie plant. Daardoor wordt je kapstok met steigerhout een echt een sieraad voor je hal.

Oud of nieuw steigerhout

Onze kapstok steigerhout worden uitgevoerd met nieuw of oud steigerhout. Oud steigerhout komt rechtstreeks uit de bouw en heeft daarom een robuuste en doorleefde uitstraling. Het heeft groeven en krassen en andere gebruikssporen. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat deze planken licht opgeschuurd worden, zodat er geen splinters meer uitsteken. Onze oude steigerhouten planken passen daarom perfect bij een landelijke of juist industriële inrichting.

Kapstok steigerhout van heel klein tot wandvullend

Heb je maar heel weinig ruimte in je gang? Kies dan voor onze steigerhouten kapstok met kledinghaken. Deze kunnen heel dicht op de muur bevestigd worden, zodat ze nauwelijks ruimte innemen. Heb je een ruime hal, dan kun je je kapstok zo uitgebreid maken als je zelf wil. Kies voor een of meerdere hanggedeeltes en vul deze aan met verschillende schappen. Daardoor kun je sjaals en handschoenen goed opbergen. Door middel van de schoenenplanken zet je je schoenen overzichtelijk en netjes weg. De schappen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Dit is handig als je ruimte wil maken voor hoge schoenen of laarzen.

Stevigheid en stabiliteit verzekerd

Bang dat je kapstok topzwaar wordt en omvalt? Geen zorgen. Onze kapstokken kunnen veilig en stevig worden bevestigd aan de muur. Boren in de vloer is daardoor niet meer nodig.

Kledinghanger of kledinghaak

Wil je je jassen netjes ophangen aan kledinghangers of mogen ze ook nonchalant aan een haakje? Misschien wil je wel een combinatie van beide, bijvoorbeeld kledinghangers voor jouw jassen en haken voor de kinderen. Bij ons kan het allemaal. Onze kledinghaken zijn er in twee soorten; we hebben s-vormige haken en de wat kleinere o-vormige haken. Kies je voor kledinghangers, hou er dan wel rekening mee dat deze kapsokken dieper zijn en je daar dus een bredere hal voor moet hebben.

Kapstok steigerhout bekijken? Kom naar onze showroom in Wehl (Doetinchem)

Een kapstok met steigerhout is best een aanschaf. We kunnen ons voorstellen dat je onze producten daarom eerst in het echt wil zien. Dat kan in onze showroom in Wehl (naast Doetinchem). Hier kun je verschillende modellen bekijken en ons om advies vragen. Onze showroom is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Lukt het je niet om op deze dagen of tijden langs te komen? Neem dan contact met ons op. We plannen dan een afspraak op een moment dat het wel uitkomt.

Lees meer
Home » Kapstok » Kapstok steigerhout

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Industriële kapstok Blink

387.50583.00 incl. BTW

Industriële kapstok Boomstam

400.00681.00 incl. BTW

Industriële kapstok Deluxe

122.50222.00 incl. BTW

Industriële kapstok Fors

207.50316.50 incl. BTW

Industriële kapstok Hip

367.50563.00 incl. BTW

Industriële kapstok Lief

459.00611.00 incl. BTW

Industriële kapstok Normaal

77.50137.00 incl. BTW

Industriële kapstok Parade

397.50611.50 incl. BTW

Industriële kapstok Praal

209.50417.00 incl. BTW

Industriële kapstok Pracht

250.00517.00 incl. BTW

Industriële kapstok Pronk

167.50291.00 incl. BTW

Industriële kapstok Robuust

190.00327.00 incl. BTW