Industriële kapstok van Design85

Industriële kapstok van steigerbuizen en steigerhout. Meerdere variaties zijn mogelijk! Steigerbuizen kunnen worden voorzien in iedere gewenste kleur! Kapstok wordt geleverd als bouwpakket. Geen verzendkosten binnen Nederland.

Ben je op zoek naar een stoere industriële kapstok? Dan ben je bij Design85 aan het juiste adres. Een kapstok is een onmisbaar meubel in ieder huis. Of je nou alleen woont of met een heel gezin, je hebt hem gewoon nodig. Pas wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe kapstok merk je hoeveel soorten, maten en stijlen er eigenlijk zijn. Onze industriële kapstokken zijn allemaal gemaakt van steigerbuizen, en dat is niet voor niets. Een steigerbuis of een steigerpijp is natuurlijk super sterk en heeft een robuuste, industriële uitstraling. Sommige kapstokken hebben we uitgebreid met een of meerdere schappen van steigerhout. Er zijn twee soorten kapstokken, een kapstok die je aan de wand bevestigd en een staande kapstok. En natuurlijk hebben wij beide varianten in ons assortiment.

Wil je een staande industriële kapstok?

Heb je niet heel veel ruimte voor een kapstok? Dan is een staande industriële kapstok iets voor in jouw huis. De kapstok neemt namelijk maar weinig ruimte in beslag. Een staande kapstok heeft daarnaast natuurlijk het voordeel dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen als je dat wilt. Bij de staande modellen zitten er maar liefst 8 haken aan de kapstok zodat je genoeg ruimte hebt voor verschillende jassen, tassen en accessoires. Belangrijk is natuurlijk dat de kapstok stevig staat, zelfs met alle jassen eraan, en dat doen onze staande kapstokken van steigerbuizen. Standaard zit er een inslagdop aan de onderkant zodat bij eventueel schuiven de vloer niet zal beschadigen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een vloerplaat.

Industriële kapstok voor aan de wand

Wil je een kapstok liever aan de wand bevestigen dan hebben we daar ook diverse mogelijkheden voor. Van simpel en precies wat je nodig hebt, tot uitgebreid en plek voor iedereen!
Ga je voor simpel dan kies je bijvoorbeeld voor de Kapstok Basic. Volledig gemaakt van steigerpijp. Geen poespas, what you see is what you get! Maar wil je toch net iets meer, dan kun je deze kapstok heel gemakkelijk uitbreiden en samenstellen zoals je wenst, kies voor extra haken aan je kapstok en zelfs voor een schapje van steigerhout. Voor deze simpele kapstok vindt je altijd wel een plekje zodat je al je jassen kwijt kunt. En hij is mooi door eenvoud!

Heb je net iets meer opbergruimte nodig, en heb je ook de ruimte voor een uitgebreide industriële kapstok dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld onze Kapstok Vintage. Een industriële kapstok die je aan de muur bevestigd met maar liefst 3 planken van steigerhout. Standaard heeft deze kapstok 6 haken. Door de schappen van steigerhout heb je genoeg ruimte om schoenen, accessoires en tassen op te bergen. Dat zorgt altijd voor een opgeruimde entree.

De behandeling van de kapstok

De schappen van steigerhout kun je onbehandeld laten maar wij adviseren, zeker bij intensief gebruik, om het hout door ons te laten voorzien van een beschermende wax. Daardoor gaat het hout van de kapstok een stuk langer mee! Wil jij een kapstok een andere look geven of zorgen dat de kapstok in jouw huidige interieur past? Dat kan door de wax die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Kleuren zoals, bruin, zwart, wit en taupe.

Mogelijkheden weten voor een maatwerk industriële kapstok?

Zit jouw ideale industriële kapstok er net niet bij? Of heb je ruimte over wanneer je kiest voor 1 van onze standaard modellen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij kunnen iedere kapstok op maat maken zodat hij perfect past!

Lees meer
Home » Kapstok » Industriële kapstok

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Industriële kapstok Blink

387.50583.00 incl. BTW

Industriële kapstok Boomstam

400.00681.00 incl. BTW

Industriële kapstok Deluxe

122.50222.00 incl. BTW

Industriële kapstok Diamant

460.00580.00 incl. BTW

Industriële kapstok Donker

226.00261.00 incl. BTW

Industriële kapstok Ferm

470.00728.00 incl. BTW

Industriële kapstok Fors

207.50316.50 incl. BTW

Industriële kapstok Hip

367.50563.00 incl. BTW

Industriële kapstok Kinderen

240.00347.00 incl. BTW

Industriële kapstok Lief

459.00611.00 incl. BTW

Industriële kapstok Normaal

77.50137.00 incl. BTW

Industriële kapstok Parade

397.50611.50 incl. BTW