Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Houten kledingrek Levendig


Het kledingrek van witte steigerbuizen biedt veel opbergmogelijkheden voor kledingstukken en schoenen. Ideaal voor op de slaapkamer. Eenvoudige montage en snel in huis.

225,00
Levertijd: Binnen 7 - 10 werkdagen gratis thuis bezorgd.

Het houten kledingrek Levendig is een uniek kledingrek met witte steigerbuizen. Het houten kledingrek biedt voldoende opslagruimte voor kleding en vele schoenen. Het kledingrek kan als kledingkast worden gebruikt en tevens als garderobe. Natuurlijk is het kledingrek ook uitermate geschikt voor zowel kleding- als schoenenwinkels. Aan het verrijdbare kledingrek kunnen diverse kledingstukken en schoenen worden gepresenteerd.

 

Houten kledingrek afmetingen 

De witte, unieke steigerbuizen van het houten kledingrek Levendig hebben een diameter van ø 26.9 mm en het kledingrek heeft een afmeting van 100 x 57 x 180 centimeter (breedte x diepte x hoogte). Het kledingrek wordt geleverd met wielen. Verder is het mogelijk om de legplanken van steigerhout te voorzien van een wax. Wil je een andere afmeting, geen probleem! Neem dan even CONTACT met ons op.
 

Levering houten kledingrek Levendig

Het houten kledingrek Levendig wordt demontabel geleverd. Met behulp van het bevestigingsmateriaal, wat gratis wordt meegeleverd, is het eenvoudig om het kledingrek te monteren.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »