Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Houten kledingrek Energiek


Het kledingrek met schappen van steigerhout biedt veel opbergmogelijkheden, ideaal als extra garderobe of kledingkast. Eenvoudig te monteren en snel in huis.

260,00
Levertijd: Binnen 7 - 10 werkdagen gratis thuis bezorgd.

Het houten kledingrek Energiek is een uitbreiding op je kledingkast. Het kledingrek biedt voldoende ruimte voor je kleding en schoenen. Naast kledingkast kan het ook worden gebruikt als garderobe. Het kledingrek heeft totaal drie schappen over de hele breedte van steigerhout. Door het ontwerp, is het kledingrek op meerdere plekken in huis, zoals in de gang en slaapkamer, te gebruiken. 

 

Afmetingen houten kledingrek

Het houten kledingrek Energiek bestaat uit steigerbuizen en hebben een diameter van ø 26.9 mm en heeft een afmeting van 80 x 38 x 180 centimeter (breedte x diepte x hoogte). Het kledingrek wordt geleverd met wielen. Verder is het mogelijk om de planken van steigerhout te voorzien van een wax. Wil je een andere afmeting, geen probleem! Neem dan even CONTACT met ons op.
 

Levering houten kledingkast

De houten kledingkast wordt demontabel geleverd. Met behulp van het bevestigingsmateriaal, wat gratis wordt meegeleverd, is het eenvoudig om de kledingkast te monteren.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »