Kinderbureau van Design85

Een eigen bureau voor je kind. Bijna een must nu kinderen vaker thuisonderwijs hebben. Ben je op zoek naar zo’n bureau? Ga dan voor een werktafel die stevig en tijdloos is en lang meegaat. Design85 biedt je voldoende keuze.

Een eigen bureau voor je kind. Bijna een must nu kinderen vaker thuisonderwijs hebben. Ben je op zoek naar zo’n kinderbureau? Ga dan voor een werktafel die stevig en tijdloos is en lang meegaat. Design85 biedt je voldoende keuze.

Kies je eigen stijl

De steigerhouten bureaus van Design85 zijn zeer geschikt voor kinderen. Ze zijn sterk, robuust en passen qua uitstraling in elke kinderkamer. Kies je eigen stijl en onderstel en je hebt een kinderbureau dat niet verveelt en jarenlang meegaat.

Voor elk kind een bureau op maat

Het is belangrijk dat je kind op een gezonde manier aan zijn of haar kinderbureau kan werken. De stoel en het bureaublad moeten op de juiste hoogte ingesteld staan. De standaardhoogte van onze bureaus is 76 centimeter. Wil je het bureau liever lager of hoger? Bij een bureau met steigerbuis poten is dat geen probleem. Geef ons bij je bestelling de juiste hoogte door en we maken het op maat. Is je kind nog in de groei, dan kun je ook denken aan een voetenbankje. Op die manier kan je kind in een gezonde houding aan het bureau zitten en hoef je na een groeispurt geen ander bureau aan te schaffen. Heb je weinig ruimte in huis en meer kinderen die een werkplek nodig hebben? Kies dan voor een extra groot bureau van 1.80 meter. Aan deze tafel kunnen twee kinderen werken.

Vlekken? Geen probleem

Kinderen werken niet altijd even netjes. Er valt nog wel eens een beker om of er worden vlekken gemaakt met eten. Wij adviseren dan ook bij een kinderbureau te kiezen voor een afwerking met wax. De wax beschermt en conserveert houten oppervlaktes. Het leuke is dat je je bureau daarmee ook een eigen look kan geven. Onze waxen zijn er namelijk in de kleuren bruin, zwart wit en taupe. Na de waxlaag krijgt het bureaublad nog een finish van twee lagen transparante beits. Wil je het bureaublad extra beschermen, dan kun je bij ons een doorzichtige onderlegger bestellen.

Eenvoudig te onderhouden

Onze kinderbureaus zijn eenvoudig te onderhouden. Verwijder vlekken met een vochtig doekje. Als je een met wax afgewerkt kinderbureau bij ons bestelt, dan ontvang je hier altijd een klein potje wax bij. Is er een kleine beschadiging op het bureaublad, maak het blad dan eerst stofvrij. Breng vervolgens een dun laagje wax aan. Laat dit 24 uur intrekken en poets het dan weer uit. Op deze manier gaat je werktafel jarenlang mee!

Meer opbergruimte nodig?

Kinderen houden van spullen. Grote kans dus dat hun kinderbureau binnen de kortste keren vol ligt met schriften, speelgoed en stiften. Het is dan fijn als je wat extra opbergruimte hebt. Schaf je bureau Gaaf aan, dan heb je niet alleen een mooi, maar ook nog eens heel praktisch bureau. Er zitten namelijk schappen boven, waar je boeken, speelgoed en andere zaken die je even niet nodig hebt op kan zetten. Zo hou je het werkblad lekker vrij. Handig aan deze werktafel is ook dat je zelf de hoogte van de schappen kan bepalen.

Stevig kinderbureau

Je wil voor je kind natuurlijk een bureau dat stevig is. Onze kinderbureaus kunnen wel tegen een stootje. De poten zitten op vier punten aan het blad vast. Dat geeft voldoende stevigheid voor het standaardbureaublad van 1.40 en 1.60 meter. Kies je voor een extra breed blad van 1.80 meter, dan leveren we er twee extra poten voor in het midden bij. Je bepaalt zelf op welke plek de poten precies geplaatst gaan worden.

Bestel nu eenvoudig en snel je bureau

Heb je een mooi kinderbureau uitgezocht op onze site www.design85.nl? Dan is bestellen eenvoudig. Geef al je wensen aan, zoals kleur, materiaal en afmetingen. Bij Design85 bestel en betaal je in een beveiligde omgeving. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden waarmee je de bestelling kunt betalen. Nadat de bestelling is geplaatst, houden wij je op de hoogte van het verloop van de productie. Ook nemen we contact met je op als je bestelling gereed is. Samen bepalen we op welk moment je meubel bezorgd wordt.

Lees meer
Home » Bureau » Kinderbureau

Toont alle 8 resultaten