Kinderbureau hout van Design85

Gaat je kind (bijna) naar het voortgezet onderwijs? Dan is dit mooie en stevige kinderbureau hout onmisbaar. Met dit kinderbureau van Design85 creëer je een perfecte plek om huiswerk te maken of om te knutselen en te gamen.

Stoer kinderbureau hout voor jongens en meisjes

Een kinderbureau hout heeft een neutrale look en is daarom geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met accessoires geef je er eenvoudig een heel eigen draai aan. Nog een voordeel van de neutrale uitstraling is, dat het houten kinderbureau past bij elke interieurstijl. Combineer het met een zwarte muur en daardoor het oogt stoer en industrieel. Houdt je kind juist van uitgesproken kleuren? Ook dan werkt de combinatie met een houten kinderbureau van steigerhout en steigerbuis perfect.

Wil je veel opbergmogelijkheden?

Kinderen hebben vaak veel spullen. Meestal slingeren die overal rond. Daarom wil je toch zoveel mogelijk opbergmogelijkheden? Met het kinderbureau hout van Design85 kan dat. Onze houten kinderbureaus kan je uitbreiden door middel van verschillende opbergmogelijkheden. De bureaus zijn leverbaar met een opzet gedeelte van steigerbuis, waaraan een of meerdere schappen kunnen worden bevestigd. Aan de buizen kan je kind met magneetjes briefjes, kaarten en tekeningen vastmaken. Hiermee geef je het bureau een speels en een persoonlijk tintje. Wil je toch een andere manier voor meer opbergruimte? Een andere manier om opbergruimte te creëren is het plaatsen van losse schappen boven het bureau. Doordat de schappen op dezelfde manier zijn afgewerkt als het bureaublad, vormen ze een geheel.

Een kinderbureau voor elke smaak en elke leeftijd

Bij Design85 bepaal je niet alleen de samenstelling van je kinderbureau hout, maar ook de kleur. De steigerbuis poten zijn verkrijgbaar in zwart of zinkkleur. Design85 adviseert het bureau waterafstotend en vuil bestendig te maken. Daarvoor kan het bureaublad afgewerkt worden met een beschermende wax. Deze wax is er in de kleuren bruin, wit, zwart en taupe.

Onze bureaus van steigerhout en steigerbuis zijn tijdloos en geschikt voor alle leeftijden. Bang dat je kind als hij tiener of puber wordt erop uitgekeken raakt of het bureau te kinderachtig vindt? Daar hoef je dus geen zorgen over te maken. Gaat je kind het huis uit? Dan kun je het bureau zelfs prima voor jezelf gebruiken. Bijvoorbeeld voor een werkplek in je woonkamer.

Wil je een bureau of complete kinderkamer?

Het kinderbureau hout kun je goed combineren met bijpassende meubels. Kies bijvoorbeeld voor een kast die dezelfde afwerking heeft als het bureau. Hier kan je kind boeken, speelgoed of leuke accessoires in kwijt. En wat dacht je van een stoer steigerbuis kledingrek in plaats van een kledingkast? Door slim te combineren creëer je een kamer waar je kind weer heel wat jaren mee vooruit kan.

Hoe zit het met veiligheid en stevigheid van het kinderbureau hout?

Kinderen zijn speels en gaan niet altijd even voorzichtig met hun spullen om. Vind je een houten kinderbureau met extra opbergmogelijkheden erboven mooi, maar ben je bang dat deze misschien om kan vallen? Ons houten kinderbureau Gaaf kan je aan de muur bevestigen. Door middel van de bevestiging, wordt het kinderbureau extra stevig en stabiel.

Veilig online betalen

Als je een grote aankoop online doet, zoals het houten kinderbureau. Wil je natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Je gegevens worden daardoor in een veilige omgeving opgeslagen. In de balk van je internetbrowser, waar onze website in vermeld is, zie je een slotje staan. Als je op het slotje klikt, krijg je alle informatie over onze beveiliging. Daardoor weet je dat je bestelling en gegevens veilig verwerkt worden.

Lees meer
Home » Bureau » Kinderbureau hout

Toont alle 8 resultaten