Industrieel bureau van Design85

Ben je op zoek naar een stoer en industrieel bureau? Deze vind je bij Design85. Veel verschillende modellen zijn verkrijgbaar bij ons. Geef je werkruimte een industriële look met een nieuw tijdloos bureau.

Een industrieel bureau met een stalen onderstel van steigerbuizen met een blad van steigerhout. Dit bureau is stoer en praktisch voor ieder interieur. In dit digitale tijdperk zijn er nog maar weinig huishoudens en bedrijven zonder computer. Een volledige desktop of gemakkelijk een laptop? Bijna iedereen heeft er wel een. Maar om er goed aan te kunnen werken en te zorgen dat je een goede houding aan neemt is het wel belangrijk dat je een goed bureau hebt.

Industrieel bureau met vele opties

Een industrieel bureau is uitermate geschikt om aan te werken, studeren of een hobby uitoefent. Multifunctioneel dus. Alleen praktisch? Zeker niet, het bureau heeft ook een unieke uitstraling. Het oog wil ook wat natuurlijk! En omdat smaken verschillen hebben we natuurlijk diverse industriële bureau’s in ons assortiment opgenomen. Zo hoeft een stoer bureau niet in een hoekje van je kamer verstopt te worden, of krijgt hij een plekje ergens ver weg op zolder? Nee, je kunt bureau zo samenstellen dat het dé blikvanger van je interieur wordt. En dan wordt het ineens een stuk leuker om aan te werken.

Afmetingen van onze industriële bureau’s

Het industriële bureau heeft natuurlijk een stalen onderstel van steigerbuizen! Dit bureau onderstel zorgt ervoor dat het een stevig metalen bureau wordt en dat het zeer gemakkelijk op maat te maken is. Door de steigerbuizen krijgt het stoere bureau meteen zijn eigentijdse en industriële look. Afhankelijk van het model hebben de zwarte steigerbuizen hebben een diameter van ø 26.9 of 42.4 mm. Op deze manier krijgen de poten een unieke uitstraling en zijn ze beschermd tegen kleine beschadigingen.

Een bureau in veel verschillende modellen

Bij Design85 vindt je diverse industriële bureau’s in het assortiment. Het industriële bureau Leef heeft dikke, robuuste zwarte steigerbuizen waarbij het onderstel aan de onderkant van het bureau zit. Het werkblad van steigerhout is opgedikt tot een dikte van 5,5 cm. In sommige modellen zitten de steigerbuizen niet alleen aan de onderkant.

Daarnaast hebben we ook een bureau waar een aantal schappen bij horen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bureau met opberg mogelijkheden? Dit model wordt dan ook aan de wand bevestigd. Het geeft de mogelijkheid om alle spullen die je nodig hebt bij het studeren, werken of hobbyen makkelijk op te bergen. Dit is echt de koning onder de bureaus.
Het werkblad kan door ons worden voorzien van een wax. In combinatie met de zwarte steigerbuizen geeft dit een fantastisch en uniek effect. Kies je voor een model met extra schappen? Dan kunnen de schappen natuurlijk ook behandeld worden met een zwarte wax. Bij het industriële bureau zijn er diverse afmetingen mogelijk. Maar wil je toch andere afmetingen? Dan is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Levering van onze industriële bureau’s

Kies je het bureau Leef, oud of toch een ander model? Het industriële bureau wordt altijd gratis geleverd. Ieder model wordt gedeeltelijk demontabel geleverd. Wat wil dat zeggen? Dat je het bureau zelf nog in elkaar moet zetten. Maar natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit heel gemakkelijk gaat. Het werkblad is al geheel gemonteerd door ons. En wij zorgen natuurlijk voor de bevestigingsmaterialen. Deze zijn standaard meegeleverd, net als een uitgebreide werkomschrijving. Zo staat het bureau snel in elkaar en kun je er veel plezier van gaan hebben.

Lees meer
Home » Bureau » Industrieel bureau

Toont alle 8 resultaten