Hoekbureau van Design85

Heb je werk of hobby’s waar je een groot bureaublad voor nodig hebt? Denk dan eens aan een hoekbureau van Design85. Zo’n bureau ziet er niet alleen stoer uit, maar biedt ook veel werkruimte. Wil je graag een bureau op maat? Dat kan ook!

Wil je een eigen stijl voor het hoekbureau?

Houd je van vintage? Of juist van stoer en industrieel? Met een hoekbureau van Design85 creëer je jouw eigen stijl. Het bureau heeft een steigerbuizen onderstel. De steigerbuizen van het industrieel bureau kunnen in zwart en verzinkt worden geleverd. Zwart geeft een strak of vintage effect. Ga je voor verzinkt? Dat oogt neutraal waardoor het bureau past bij verschillende interieurstijlen. Het bureaublad van het hoekbureau is gemaakt van vuren panelen. Wil je dat het blad lang mee gaat?
Dan adviseren wij het industrieel bureau te laten behandelen met een beschermende wax. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, bruin en zwart. Daardoor kan je het bureau ook een andere uitstraling geven. Wil je het bureaublad nog extra lang mooi houden? Plaats dan op het werk- of schrijfgedeelte een (kunststof) onderlegger.

Wil je een bureau op maat?

Heb je speciale wensen of eisen voor het hoekbureau? Vertel het ons, we denken graag met je mee. Een hoekbureau is in alle maten verkrijgbaar. Wil je een bureau met een lange en een korte kant? Geen probleem. Wij adviseren om de poot van het bureau iets naar binnen te plaatsen, waardoor je bureaustoel ook hier makkelijk onder het blad past. Heb je veel spullen nodig bij je hobby of werk? Dan is het mogelijk om een rek op het hoekbureau te laten plaatsen. Je kunt ook kiezen voor losse schappen met dezelfde afwerking als het bureaublad van het bureau. Zo wordt het bureau één geheel.

Zakelijk hoekbureau

Ons hoekbureau is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Werken medewerkers in jouw bedrijf met meerdere beeldschermen? Of hebben ze veel papieren die ze overzichtelijk op het werkblad uit moeten kunnen stallen? Dan is een hoekbureau ideaal. De steigerbuis poten van het bureau zijn in verschillende lengtes leverbaar. Hierdoor kan de hoogte van het bureau passend worden gemaakt bij de lengte van je medewerker. Het voordeel van een bureau op maat? Hierdoor kan je medewerker gezond werken aan het bureau. Daardoor voorkom je lichamelijke klachten met het hoekbureau.

Een industrieel bureau met kast op maat

Je werk- of hobbyplek maak je af met een bijpassende kast gemaakt van dezelfde materialen als je hoekbureau. Wil je een mooi geheel? Dat kan dan door middel van deze kast. Hierdoor creëer je ook een rustige omgeving waar je je optimaal kunt concentreren aan het industrieel bureau. Onze kasten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen evenals het hoekbureau. Kies zelf bijvoorbeeld het gewenste aantal schappen. Wil je in de kast ordners kwijt of een printer? Wij maken het graag passend voor je. Voor een huiselijke sfeer kun je er natuurlijk ook accessoires in zetten of een mooie plant.

Eenvoudige en snelle montage van het hoekbureau

Hoe ontvang ik het hoekbureau? Het bureau wordt demontabel geleverd. Daardoor hoef je geen uren tijd kwijt te zijn aan het in elkaar zetten van het bureau. De zijkanten van het onderstel van het hoekbureau zijn al voor gemonteerd. Daarnaast worden de schroeven en zelfs een inbussleutel meegeleverd voor de montage. Hoe zet ik dan verder het bureau in elkaar? We hebben natuurlijk alles helder uitgelegd in een gebruikershandleiding voor het hoekbureau. Zo kunnen ook de minder ervaren klussers hiermee prima uit de voeten. Het voordeel? Op deze manier staat het hoekbureau snel in elkaar. Heb je vragen over de montage van het bureau? Neem dan gerust contact met ons op! Dan helpen wij je graag verder.

Webwinkelkeur

Design85 is aangesloten bij Webwinkelkeur. Je website krijgt dit keurmerk als je door Stichting Webwinkelkeur bent goedgekeurd. Maar wat is dit precies? Deze stichting controleert onze website onder andere op regelgeving. Daarnaast verifiëren ze onze bedrijfsinformatie. Controleren ze of er meldingen bekend zijn en of onze prijzen van het hoekbureau en andere artikelen goed vermeld staan. Op deze manier kan jij op de juiste manier online onze meubels kopen.

Lees meer
Home » Bureau » Hoekbureau

Enig resultaat