Bureau tiener van Design85

Tieners hebben een plek nodig voor hun huiswerk. Door thuisonderwijs zitten ze hier ook steeds vaker. Gun je je kind een fijne, leuke en stoere werkplek? Kies dan voor een bureau van steigerbuis en steigerhout van Design85!

Tieners hebben een plek nodig voor hun huiswerk. Door thuisonderwijs zitten ze hier ook steeds vaker. Gun je je kind een fijne, maar ook leuke en stoere werkplek? Kies dan voor een bureau tiener van steigerbuis en steigerhout. Design85 heeft superleuke exemplaren in hun collectie.

Neutrale look voor jongens én meisjes

Ons bureau tiener is gemaakt van steigerhout en steigerbuis. Die combinatie oogt lekker neutraal. Daardoor zijn ze met allerlei stijlen en kleuren te combineren. De bureaus zijn dus een aanwinst voor elke jongens- en meidenkamer.

Onze bureaus kunnen tegen een stootje

Tieners staan er niet om bekend dat ze heel voorzichtig zijn. Gelukkig kunnen onze robuuste bureaus wel tegen een stootje. Bij sommige van onze bureaus zijn de steigerbuispoten met elkaar verbonden door een verticale steigerbuis. Dit geeft meer stevigheid. Bestel je een extra breed bureau? Dan leveren we er extra poten bij die in het midden geplaatst kunnen worden.

Bureau tiener op maat

Op onze site vind je diverse bureaus voor tieners. Elk bureau tiener is ook op maat te maken. Heb je wensen op het gebied van de hoogte van de steigerbuis poten? Of de lengte of breedte van het steigerhouten bureaublad? Geef ze aan ons door en we maken het bureau zoals jij en je kind het willen.

Vlekken? Geen stress!

Een glas limonade dat valt? Of koekvlekken? Geen probleem. Onze steigerhouten bureaubladen zijn eenvoudig schoon te maken. Je maakt ze extra vlekbestendig door te kiezen voor een beschermende waxlaag. De wax is beschikbaar in de kleuren bruin, zwart, wit en taupe. Komt er een vlek op het bureau? Dan veeg je die eenvoudig weg met een vochtig doekje. Tip: je beschermt je bureau tiener extra door er een bureau onderlegger op te leggen. Deze is ook bij Design85 te bestellen. De onderlegger is transparant, waardoor je er bijvoorbeeld een leuke poster of tekening onder kan plaatsen. Zo geef je het bureaublad een persoonlijke touch.

Extra opbergmogelijkheden

Heeft je tiener veel spullen nodig bij het huiswerk of bij hobby’s? Laat dan een rek op het bureau plaatsen. Je kiest zelf hoeveel schappen je daaraan bevestigd wil hebben. Je kunt de schappen zelf op de juiste hoogte instellen. Zo heeft je kind altijd zijn of haar spullen bij de hand.

Geschikt voor alle leeftijden

Onze bureaus van steigerhout en steigerbuis zijn tijdloos en geschikt voor alle leeftijden. Ben je bang dat je tiener uitgekeken raakt op zijn of haar bureau tiener? Daar hoef je bij onze bureaus niet voor te vrezen. Door de neutrale look blijven ze tijdloos. En gaat je kind het huis uit, dan kun je het bureau ook prima voor jezelf gebruiken. Bijvoorbeeld als eettafel of als werkplek in je woonkamer.

Eenvoudige en snelle montage van je bureau

Onze bureaus worden demontabel geleverd. Je hoeft geen uren tijd kwijt te zijn aan het in elkaar zetten van het bureau. De zijkanten van het onderstel zijn al voorgemonteerd. Verder worden de schroeven en zelfs een inbussleutel meegeleverd. En natuurlijk hebben we alles helder uitgelegd in een gebruikershandleiding. Zo kunnen ook de minder ervaren klussers hiermee prima uit de voeten.

Veilig bestellen en gratis bezorging in Nederland

Design85 vindt het belangrijk dat onze klanten veilig online bij ons kunnen shoppen. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. In de balk van je internetbrowser, waar onze website in vermeld is, zie je een slotje staan. Als je op het slotje klikt, krijg je alle informatie over onze beveiliging. Hierdoor weet je dat je bestelling en gegevens veilig verwerkt worden.

We leveren je bureau tiener gratis binnen Nederland. Bij verzendingen naar het buitenland is de levertijd 2 tot 3 dagen langer. Voor deze zendingen gelden aparte verzendtarieven. Je kunt deze tarieven bij ons opvragen.

Lees meer
Home » Bureau » Bureau tiener

Toont alle 8 resultaten