Bureau op maat van Design85

Ben je al langere tijd op zoek naar een bureau op maat, maar kun je het perfecte model niet vinden? Bijvoorbeeld omdat je specifieke wensen of eisen hebt? Bij Design85 bepaal jij hoe je werktafel eruit ziet.

Ben je al langere tijd op zoek naar een bureau, maar kun je het perfecte model niet vinden? Bijvoorbeeld omdat je specifieke wensen of eisen hebt? Bij Design85 bepaal jij hoe je werktafel eruit ziet. Loop de onderstaande keuzemogelijkheden door en aan het eind heb jij je ideale bureau op maat.

Oud of nieuw steigerhout

Al onze bureaubladen zijn gemaakt van steigerhout. Dit hout is tijdloos en duurzaam. Hou je van nieuw en strak? Kies dan voor een blad van vurenhouten timmerpaneel. Deze bladen kunnen worden geleverd in vier verschillende kleuren. Wil je iets anders en unieks? Dan raden we een blad aan van oud steigerhout. Deze werkbladen zijn jarenlang gebruikt in de bouw en krijgen een nieuw leven in jouw huis. Dit materiaal is zeer robuust. Er kunnen wat scheuren en knoesten in zitten, maar dat geeft je bureau op maat juist karakter. Voor je gebruiksgemak heeft dat geen consequenties. Het blad wordt goed en glad geschuurd. Hierdoor heb je geen last van splinters.

Onbehandeld of met een kleurtje

Zowel onze vurenhouten bladen als onze bureaubladen van oud hout zijn onbehandeld te bestellen. Wordt je bureau intensief gebruikt? Ga dan voor een beschermende afwerking. Onze vurenhouten bladen worden dan behandeld met wax. Deze wax is leverbaar in de kleuren bruin, zwart, wit en taupe. Mocht je toch een vlek of kras krijgen op je tafelblad, dan kun je dit bijwerken met een beetje wax. We leveren standaard een potje in de door jou gekozen kleur mee. Een blad van oud hout kunnen we afwerken met transparante beits. Hierdoor is je blad goed beschermd, maar gaat er niets van het unieke karakter verloren.

Elke afmeting is mogelijk bij een bureau op maat

Voldoen de standaard maten van de bureaubladen op onze site niet aan jouw wensen? Wil je bijvoorbeeld een extra breed bureau waar twee personen aan kunnen zitten? Of moet je werkblad extra diep zijn omdat je er veel spullen op kwijt moet kunnen? Geef ons dan de door jou gewenste maten door. We maken maar wat graag je bureau op maat.

Poten van staal of van steigerbuis

Het onderstel maakt je bureau helemaal af. Ook hierin hebben we weer verschillende keuzes. Poten van steigerbuis hebben een industriële look. Voordeel van deze poten is ook dat je ze op maat kan laten maken. Hou je van chic of vintage? Kijk dan ook eens naar onze bureaupoten van staal. Je kunt kiezen uit een X-poot en of een vierkant onderstel. De stalen poten worden standaard afgewerkt met een matzwarte, krasbestendige poedercoat. De steigerbuis poten kunnen ook onbehandeld (zinkkleurig) worden besteld.

Bureau op maat op de juiste hoogte

Wil je schouder- of rugklachten vermijden, zorg dan dat je bureau op maat op de juiste hoogte is ingesteld. Onze bureaus met steigerbuis poten zijn beschikbaar in standaardhoogtes, maar kunnen ook op de door jou gewenste hoogte gemaakt worden. Geef ons de gewenste lengte door en wij maken het voor je in orde.

Bureau met extra opbergruimte

Vaak heb je allerlei dingen op je bureau op maat liggen. Mappen, papieren, (studie)boeken. Heb je ze niet direct nodig, berg ze dan op. Zo heb je alle ruimte om te werken. Bij Design85 heb je de mogelijkheid om spullen die je wel bij de hand wil houden boven je bureau op maat te plaatsen door middel van een bureauopbouw. De bureauopbouw bestaat uit een steigerbuis frame met schappen. Deze schappen zijn ook ideaal om je werkplek gezellig te maken. Met een lampje of plantje creëer je meteen sfeer.

Hoekbureau op maat

Heb je geen lange muur in je werkkamer, maar wil je toch veel werkruimte? Of zoek je een bureau op maat waar je met twee personen tegelijk aan kunt werken? Denk dan eens aan een hoekbureau. Ook onze hoekbureaus zijn in allerlei afmetingen te bestellen.

Eenvoudige en snelle montage

Onze bureaus worden demontabel geleverd. Je hoeft geen uren tijd kwijt te zijn aan het in elkaar zetten van het bureau op maat. De zijkanten van het onderstel zijn al voorgemonteerd. Verder worden de schroeven en zelfs een inbussleutel meegeleverd. En natuurlijk hebben we alles helder uitgelegd in een gebruikershandleiding. Zo kunnen ook de minder ervaren klussers hiermee prima uit de voeten.

Webwinkelkeur

Design85 is aangesloten bij Webwinkelkeur. Je website krijgt dit keurmerk als je door Stichting Webwinkelkeur bent goedgekeurd. Deze stichting controleert onze website onder andere op regelgeving. Daarnaast verifiëren ze onze bedrijfsinformatie en controleren ze of er meldingen bekend zijn en of onze prijzen goed vermeld staan.

Lees meer
Home » Bureau » Bureau op maat

Toont alle 9 resultaten