Blogs, Meubels

Zwarte steigerbuizen

design85 meubels 7

Al een aantal jaar zien we de populariteit van steigerbuizen en steigerhout groeien, en dan vooral de combinatie daarvan. Natuurlijk hebben wij daarom ook diverse meubelen en accessoires in ons assortiment om aan deze vraag te kunnen voldoen. Hoewel we met de originele steigerbuizen en het originele steigerhout al zoveel kanten op kunnen, en veel variatie kunnen aanbrengen aan de meubelen  staat toch de ontwikkeling in deze ontwerpen niet stil.

Steigerhout beitsen, steigerbuizen poedercoaten

Zo kun je de ‘standaard’ uitvoering bijvoorbeeld al aanpassen naar jouw wensen door het steigerhout te beitsen in de kleur die je mooi vind. En sinds een tijdje is het zelfs mogelijk om de steigerbuizen te bestellen in elke gewenste RAL kleur.  Die laatste trend werd ook zeer snel opgepikt, zo vlogen ineens de witte steigerbuizen het magazijn uit. Het geeft je meubelen en accessoires ook net weer een andere uitstraling. Van industrieel naar strak en modern, en dat met een simpel kleurtje!

Zwart is het nieuwe wit

Maar nu is er toch weer een nieuwe trend opgedoken. De zwarte steigerbuis. Speciaal gepoedercoated voor een kwalitatief en duurzaam resultaat. Het allerleukste is, dat wij een van de weinige verkooppunten zijn van deze bijzondere steigerbuizen. We hebben er al te gekke ontwerpen mee gemaakt, en ook bestaande meubelen hebben we in een ‘zwart’ jasje gestoken, en al zeggen we het zelf; dat zie er echt super gaaf uit!

Bestel zwarte steigerbuizen

Ben jij een echte trendsetter en wil je deze trend van zwarte steigerbuizen op interieur gebied niet missen? Kijk dan snel in onze webshop en bestel één van meubels met zwarte steigerbuizen.

Wat we ook leuk vinden…. dat je in een reactie laat weten wat jij met zwarte steigerbuizen zou willen hebben.

Back to list