Blogs, Meubels

Yes, de herfst komt er weer aan! | Design85

yes de herfst komt er weer aan design85

Het lijkt er nu toch echt op dat we de laatste echt warme zomerdagen achter de rug hebben. Jammer? Helemaal niet! Je neemt gewoon een stukje buiten mee naar binnen en combineert dit met het knusse van de herfst. Zo geniet je van het beste van twee seizoenen!

Verleng het buitengevoel

Kun je nog geen afscheid nemen van die heerlijke dagen en avonden in je tuin? Sommige tuinmeubels kun je gewoon naar binnen halen. Neem bijvoorbeeld de steigerbuis tuintafel of hoge bartafel en steigerbuis barkruk. Deze zijn zowel buiten als binnen goed te gebruiken. Check deze industriële meubels wel even voordat je ze naar binnen haalt. Heeft het steigerhouten tafelblad bijvoorbeeld beschadigingen als krassen? Schuur het blad dan op en geef het een nieuwe laag beits. Is het meubel alleen vies, dan is afnemen met een vochtige doek voldoende.

 

Blog gaat verder onder de afbeelding..

yes de herfst komt er weer aan nieuw interieur design85 6

Een hoge bartafel kan zowel buiten als binnen worden gebruikt

Groen is de trend

Dit najaar is groen en rust de trend in huis. Dit voeg je eenvoudig toe aan je interieur met accessoires zoals kussen, vazen en vloerkleden in verschillende tinten groen. En vergeet vooral de planten niet! Met planten creëer je het ultieme buitengevoel. Heb je geen groene vingers? Geen probleem. Er zijn genoeg mooie planten die makkelijk in onderhoud zijn en die iedereen kan verzorgen. Denk bijvoorbeeld  aan een mooie grote plant zoals de Monstera, ook wel gatenplant genoemd. Of zet een paar leuke kleine cactussen en vetplantjes bij elkaar in een open steigerbuis kast. Op de site van Buitenlevengevoel vind je een overzicht van makkelijke kamerplanten inclusief de adressen waar je deze kan kopen.

Blog gaat verder onder de afbeeldingen

yes de herfst komt er weer aan nieuw interieur design85 4

Cactussen en vetplanten staan decoratief en zijn eenvoudig te verzorgen

yes de herfst komt er weer aan nieuw interieur design85 3

Planten geef je een mooi plekje op een stoere steigerbuis kast

Fris het najaar in

Heb je in de zomer je woonkamer een beetje verwaarloosd? Dan wordt het tijd voor een nieuwe en frisse look. En wat is er leuker dan woonwinkels en het internet afstruinen op zoek naar leuke meubels en accessoires? Een nieuwe salontafel geeft je zithoek bijvoorbeeld weer een hele andere uitstraling. Onze steigerhout salontafel Heet is momenteel bijvoorbeeld erg populair. Niet zo gek natuurlijk, want deze past perfect bij de groene en exotisch trend. Of kies voor een salontafel op wieltjes, zoals onze steigerhout salontafel Licht. Deze verplaats je eenvoudig naar een plek waar je hem nodig hebt.

yes de herfst komt er weer aan nieuw interieur design85 2

Deze steigerhout salontafel past perfect bij de exotische en groene trend

Comfortabel thuiswerken

Nu de vakantie voorbij is, neemt werk weer een belangrijke plaats in in het dagelijkse leven. Werk je weleens thuis en heb je niet veel ruimte? Kies dan voor een eettafel die je ook als bureau kan gebruiken. Zorg voor comfortabele stoelen waarop je goed zit tijdens het eten én het werken.

yes de herfst komt er weer aan nieuw interieur design85 5

Als je thuis werkt, kies dan voor een tafel die als eettafel en als bureau kan dienen.

Laatste stap: het afstylen

Heb je gekozen voor een industriële interieurstijl? Dan heb je geluk. Doordat industriële meubels goed samengaan met allerlei woonstijlen, pas je je woonkamer makkelijk aan aan de laatste trends. Met wat leuke accessoires en een fris nieuw tintje op je muur, zit je er in no time en zonder al te hoge kosten weer helemaal hip bij. En wie denkt er dan nog met weemoed terug aan die lange zomeravonden? Steek gewoon die kaarsjes weer aan en geniet van een gezellig en knus najaar!

Heb jij je woonkamer pas een hele nieuwe look gegeven en heb je daarbij steigerbuis meubelen gebruikt? Stuur ons de voor- en nafoto en wie weet plaatsen we deze op onze site!

Back to list