Blogs, Meubels, Over ons

Wist je dat?

design85 breed logo

Wist je dat?
Onze trouwe klanten en bezoekers weten vast al veel over Eigentijdse Design Meubelen, maar toch zijn er nog een aantal puntjes waarvan wij denken dat je die niet weet. Die zetten we dan ook graag even op een rijtje.

Wist je dat…
Design 85  het zusje is van Eigentijdse Design Meubelen?
In april 2013 werd de website en –shop www.eigentijdsemeubelen.nl gelanceerd.
De basis van het assortiment waren steigerbuizen en steigerhout. Vele producten in deze stijl volgden, maar er was meer. Ongeveer 2 jaar later werd daarom www.design85.nl geboren. Een nieuwe weg met meubels werd hiermee ingeslagen en met succes.

Wist je dat…
Je bij Design 85 terecht kunt voor o.a. stalen onderstellen en eiken tafelbladen?
Zowel de stalen onderstellen als de tafelbladen zijn er in diverse uitvoeringen. Of je nu gaat voor een industriële of moderne uitstraling, er zijn diverse uitvoeringen mogelijk die volop te combineren zijn. En het mooiste is dat de zowel de tafelbladen als de stalen onderstellen in diverse kleuren geleverd kunnen worden.

Wist je dat…
Het combineren van deze twee webshops een enorme klus is?

En uiteraard gebeurt dit met liefde en passie, maar waarom zouden we het niet gemakkelijker maken? Er gaat natuurlijk veel tijd in zitten om twee webshops te beheren, te onderhouden en up-to-date te houden. Deze tijd zouden we liever in jou steken!
Wij staan je graag bij met onze vakkennisadvies en service. Daarom gaan we binnenkort de webshops combineren tot één webshop: www.design85.nl waarin wij al onze producten en diensten op een overzichtelijke manier aanbieden.

Wist je dat…
Wij al je vragen graag willen beantwoorden?
Al is dat in deze blog niet allemaal mogelijk, wij beantwoorden je vragen graag.
Volg Design85 daarom op FacebookTwitter en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen én om je vragen achter te laten, dan proberen wij daar zo snel mogelijk op terug te komen. Heb je nou altijd al iets meer willen weten over bepaalde producten of bewerkingen? Laat het ons zeker weten en wie weet kunnen we je binnenkort een kijkje laten nemen in de keuken van www.design85.nl

Back to list