Blogs, Meubels

Winkelinrichting van steigerbuis

winkelinrichting van steigerbuis 1

Iedereen die een winkel heeft zal het beamen, een winkelinrichting uitkiezen is geen gemakkelijke klus. Het moet weinig ruimte innemen maar veel ruimte verschaffen om producten te presenteren. Het moet makkelijk in onderhoud zijn en bovenal moet het er ook nog eens mooi uitzien. Als je dan eindelijk bedacht hebt wat voor jouw winkel het beste is en wat je mooi vindt, dan moet je ook nog een bedrijf vinden die dat allemaal voor je kan leveren tegen een gunstige prijs.

Winkelinrichting met steigerbuis

En raad eens….. wij van Design85.nl kunnen je in veel gevallen helpen bij een mooie, praktische en passende winkelinrichting met steigerbuis. Afgelopen jaren hebben wij verschillende soorten winkels voorzien van een nieuw interieur. Van kledingwinkels en delicatessenwinkels tot woonwinkels en alles daar tussen in. Echt heel erg leuk, want hoewel we veelal verzoeken krijgen voor inrichtingen met steigerbuizen hebben we nog nooit 1 project hetzelfde afgeleverd. Je kunt met steigerbuizen ook zo veel kanten op.

Steigerbuizen kledingrekken en tafels

Om je een indruk te geven van wat we gemaakt hebben en wellicht ook wat inspiratie te geven voor winkeleigenaren die hun interieur willen vernieuwen zetten we een aantal ideeën op een rijtje.Wat dacht je bijvoorbeeld van kledingwinkels. Kledingrekken van steigerbuizen in allerlei soorten en maten. Van een hele wand tot een makkelijk verrijdbaar kledingrek. Zou je graag meer pashokjes in je kledingwinkel willen maar heb je er niet zoveel ruimte voor? Wellicht is het dan een idee om eens aan steigerbuizen te denken. Eventueel aan het plafond te monteren in de grootte die je zelf wilt, gecombineerd met een mooi gordijn. Als er dan geen gebruik van gemaakt wordt schuif je het gordijn aan de kant en weg is je pashokje! Of mooie tafels van steigerbuis in combinatie met steigerhout. Eventueel met wielen om je collecties mooi op te presenteren en makkelijk te kunnen verplaatsen. Combineer verschillende hoogtes en je hebt een opvallende display.

Industriële kast

Maar ook hebben wij onze meubels al mogen leveren aan woonwinkels. Bijvoorbeeld de industriële wandkast. Super stoer om daar bijvoorbeeld gemakkelijk de mooiste accessoires in de presenteren. En de kast is dan weer heel gaaf te combineren met steigerbuizen kledingrekken om bijvoorbeeld je gordijn- en/of stofstalen aan te presenteren.

Hoge tafel met barkrukken

En wat dacht je van steigerbuis meubilair op de beurs? Een mooie hoge tafel en krukken van steigerbuis en steigerhout. Om op een informele sfeer je (toekomstige) klanten de kunnen informeren. Tafels in diverse hoogtes en eventueel op wielen om je producten in het oog te laten springen. Zo zijn er eindeloos veel ideeën, en we zouden ze allemaal wel in deze blog willen noemen omdat we er gewoon erg trots op zijn. Maar we hebben liever dat je jouw ideeën uitwerkt en dan een bezoekje brengt aan onze site.

En ga je voor maatwerk? Geen probleem! Neem dan gewoon contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor een vrijblijvende offerte.

Back to list

Gerelateerde berichten