Blogs, Meubels

Vintage kledingrekken

industriele kledingkast

Ooit begonnen we met een steigerbuis kapstok en een tafel met banken, ook onze welbekende tuinbank stamt nog uit onze begin periode. Maar inmiddels zijn we een aantal jaar verder, en zijn we al twee keer uit ons pand gegroeid. Ook ons assortiment is dus enorm uitgebreid. Maar hoe gaat nou zoiets? Hoe beslissen we welke producten we in ons assortiment opnemen en hoe ontwerpen we nou nieuwe meubels? Daar willen we jullie wel eens wat meer over vertellen.

Steigerbuizen kast

Zo mochten we eens een prachtige kast van steigerbuizen maken, helemaal op maat naar wens van de klant. Dat geeft ons inspiratie om een standaard versie te maken van zo’n meubel die uiteindelijk uit te voeren is in allerlei kleuren en afmetingen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar. Je moet wel met een goed ontwerp komen, die de kwaliteit bied waar wij voor staan. Sommige ideeën komen natuurlijk binnen via onze enorm creatieve en vindingrijke klanten. Zij hebben een speciale wens of idee en soms al een hele bouwtekening gemaakt. Dan krijgen wij de vraag; Kunnen jullie dit leveren? En raad eens….. natuurlijk kunnen wij dat!

Kast industrieel

Maar ook als wij beurzen bezoeken doen wij ideeën op voor een kast industrieel en omtrent diverse materialen, uitvoeringen en afwerkingen. Daarnaast laten we ons inspireren door woonfoto’s op internet. En voor je het weet zitten we met een heel pak ideeën. Dan gaan we eens kritisch door onze selectie heen. Past het bij Design85.nl? Is het interessant om als standaard meubel aan te bieden en dan met name prijstechnisch. Want sommige meubelen blijven gewoon maatwerk. En als je dan al een standaard versie probeert te maken, dan zullen de kosten zo hoog worden dat het hele meubel niet meer interessant is. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Kledingrek steigerbuis

Maar soms loop je ook tegen een kledingrek van steigerbuis aan waarvan wij denken dat ze helemaal aansluiten bij onze klanten. Zo hebben we onlangs wat ideeën bij elkaar gelegd over een ‘luxe’ versie van ons kledingrek. De walk-in closets blijken geen hype te zijn en veel mensen maken ruimte vrij voor het opbergen en tentoonstellen van hun gehele garderobe. Na het proberen, meten en weten hebben we uiteindelijk drie nieuwe versies geproduceerd van zwarte steigerbuizen in combinatie met steigerhout. Uiteraard zijn deze modellen ook weer af te stemmen op jouw specifieke wensen. Maar zeg nou zelf, het is toch een plaatje? Die willen we toch allemaal in onze inloopkast hebben? Uiteraard zijn deze ‘luxe’ kledingrekken ook heel handig en mooi als winkelinterieur.

Back to list

Gerelateerde berichten