Blogs, Meubels

Verschillende kleuren mogelijk bij het steigerhout en de steigerbuizen

beits antraciet

De steigerhout planken zijn perfect geschaafd en hierdoor meteen te behandelen met een mooie beits. Verschillende kleuren zijn mogelijk. De buizen kunnen worden voor zien van een poedercoat laag om het meubel een te gekke uitstraling te geven.

Verschillende kleuren mogelijk bij het steigerhout en de steigerbuizen

Hoe heerlijk het ook is om buiten van het voorjaar te genieten.
Ben je toe aan een nieuwe tafel of ander product voor in de tuin, maar kun je net niet vinden wat je voor ogen hebt? Hoe klinkt een stoer product van steigerbuis met steigerhout in een prachtig afgewerkte kleur?
Als je op zoek bent naar iets nieuws dan wil je natuurlijk de mooiste tafel scoren die er bestaat en waarschijnlijk eentje die bijzonder is. Hoe vet  is het als deze tafel helemaal anders dan anders is qua kleur van het steigerhout en de steigerbuizen zodat jij je eigen unieke product hebt!

Steigerhout beitsen in verschillende kleuren

Het steigerhout kunt u op een aantal manieren voorzien van een mooie kleur zodat dit perfect combineert met de rest van u tuin.
Doorgaans worden steigerhouten meubelen behandeld met white wash, Hierdoor krijgt het hout een doorleefd en brocant effect waardoor het landelijke gevoel nog eens extra benadrukt wordt.
Grey Wash (vergrijzen) is een techniek om nieuw hout een oude en doorleefde uitstraling te geven.
De Antraciet kleur is een onderdeel van de categorie grijstinten. Dit geeft een zeer donkere grijze kleur aan de steigerhouten planken.
Alle kleuren zijn weerbestendig en dus zowel voor binnen als buiten perfect te gebruiken.

Poedercoaten van de steigerbuizen

Om de tafel of elk ander product helemaal bijzonder er uit te laten zien bieden wij de mogelijkheid om ook de steigerbuizen te voorzien van een stoere kleur (poedercoaten). Uiteraard is alles mogelijk en is het op dit moment erg populair. Verschillende kleuren zijn mogelijk al zijn de Wit structuur en de Zwart structuur toch wel het meest voorkomend.

Back to list

Gerelateerde berichten