Blogs, Meubels

TV Meubel

design85 meubels 17 2

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig huishoudens te vinden zonder televisie. Het journaal, talentenjachten of een mooie film, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Hoewel de televisie jaren geleden behoorlijk klein was (met natuurlijk een flinke kont achter de beeldbuis) hebben we onze televisie in deze tijd het liefst zo groot mogelijk. Dat geeft vaak een haat / liefde verhouding in ons interieur.Wat ons altijd opvalt is dat je op de mooiste interieurfoto’s vrijwel nooit een televisie ziet staan. Terwijl we er bijna allemaal 1 hebben. Het is dan ook niet gemakkelijk om een mega-groot zwart vlak in je interieur op te nemen. En toch kan het!

TV Meubel industrieel

Zo hebben wij een industrieel TV meubel in ons assortiment die in bijna ieder interieur past. Het TV meubel van steigerbuis met steigerhout. En nou hoor ik sommige mensen al denken, dat is veel te industrieel, dat past niet in mijn interieur. Nou….. daar zou ik niet zo zeker van zijn. Want het leuke aan de meubelen van steigerbuis bij ons is dat we ze niet alleen in de originele stalen uitvoering leveren, maar dat je de steigerbuizen kan laten poedercoaten in elke gewenste RAL kleur. In ons assortiment hebben we namelijk een TV meubel die bestaat uit zwarte steigerbuizen. En dat geeft je meubel meteen een heel andere uitstraling. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het steigerhout te voorzien van een beits in een kleur naar keuze. Op die manier geef je het steigerhout meteen een goede beschermlaag én maak je het TV meubel persoonlijk en bijpassend bij de rest van je interieur.

TV meubel steigerhout

Tegenwoordig hebben we ook nogal wat apparatuur bij ons tv meubel van steigerhout staan. DVD speler, Blue Ray speler, Dolby surround set, TV ontvanger en wellicht een stereo installatie. Maar waar laat je dat allemaal? Ons TV meubel is voorzien van een extra schap waar je al deze zaken kwijt kunt. Berg losse cd’s en dvd’s op in leuke manden of dozen en je hebt al je spullen bij elkaar en het ziet er ook nog eens super mooi uit.

Steigerbuis TV Meubel kopen

In onze webshop kun je eenvoudig je het steigerbuis TV meubel kopen. Daar staat ook meer uitleg over de technische zaken zoals diameter van de steigerbuis, formaten en levering. Wil je graag je TV meubel op maat gemaakt hebben? Ook dat is geen probleem, neem dan zeker even contact met ons op.

Als uitsmijter hebben we nog wat leuke feitjes over de TV.

  • Want wist je bijvoorbeeld dat wij Nederlanders in 2015 gemiddeld 190 minuten per dag tv keken? Dat is ruim 3 uur!
  • In Nederland werd de eerste televisie op de markt gebracht door Philips dat was in 1938.
  • Pas in 1951 werden er in Nederland pas tv programma’s uitgezonden.
  • Vanaf 1963 kon je tv programma’s in kleur zien.
  • Wist je dat alle programma’s in de eerste jaren 50 van live waren? Dat kwam omdat ze toen nog niet wisten hoe je beelden op kon nemen en later uitzenden. En moet je ons nu zien….. de techniek staat voor niks!
Back to list

Gerelateerde berichten