Gratis bezorgd in Nederland / 14 dagen bedenktijd / gratis retour

Geen producten gevonden...
Keurmerk webwinkel

Tijdschriftenrek geschikt voor ieder huis

Tijdschriftenrek geschikt voor ieder huis

Het steigerhout tijdschriftenrek kan op meerdere plekken in uw huis worden geplaatst. Zo kunt u hem zelf gebruiken voor in de woonkamer of keuken, maar kan natuurlijk ook op de kinderkamer worden geplaatst. Met maar liefst vier stuks schappen kunnen er veel tijdschriften, maar ook accessoires op geplaatst worden.

Steigerhout tijdschriftenrek voor in iedere woonkamer

Het steigerhout tijdschriftenrek bestaat uit zijn geheel uit steigerhout. Het tijdschriftenrek heeft voldoende ruimte om tijdschriften op te plaatsen. Het tijdschriftenrek is natuurlijk ook uitermate geschikt om leuke woonaccessoires op te plaatsen, bijvoorbeeld leuke kaarsen waarmee u de gezelligheid in uw woonkamer haalt. Het tijdschriftenrek heeft vier stuks schappen waardoor dit een aanwinst is voor uw woonkamer.

Meerdere mogelijkheden met tijdschriftenrek

Het tijdschriftenrek is een prachtexemplaar en kunt u in de woonkamer plaatsen voor tijdschriften voor jong en oud. Tevens kunt u het in de keuken plaatsen waarbij de kookboeken op het tijdschriftenrek worden geplaatst. 
 
Heeft u kinderen?
Dan kan het tijdschriftenrek natuurlijk op de slaapkamer van uw kinderen worden gezet, waar voorleesboeken op geplaatst kunnen worden. En natuurlijk ook het speelgoed van de kinderen.
Het steigerhout tijdschriftenrek kan dus op meerdere plaatsen in uw huis geplaatst worden, ideaal dus! 

Afwerking steigerhout tijdschriftenrek

De steigerplanken van het tijdschriftenrek zijn zorgvuldig geselecteerd en hierdoor krijg het tijdschriftenrek een perfecte afwerking. Om ervoor te zorgen dat het tijdschriftenrek een goede kwaliteit heeft, worden de steigerplanken stuk voor stuk geschaafd en geschuurd.

Alle voordelen zijn er, nu het tijdschriftenrek nog. Bestel het steigerhout tijdschriftenrek snel, zodat u kunt genieten van het tijdschriftenrek.

Klik hier om het steigerhout tijdschriftenrek te bestellen!

 

 

 

 

Reacties

  1. Dijkhuis-Immers Dijkhuis-Immers

    Goedemiddag, zijn bij jullie de steigerhouten tijdschriftrekken nog te bestellen?

    MVG,

    Ilse Dijkhuis

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed