Blogs, Meubels, Over ons

Terugblik op 2018

3 vrijstaand

Zo tussen kerst en oud & nieuw is het toch wel de tijd dat je terug blikt op het afgelopen jaar. Met de broekriem een gaatje losser na die heerlijke kerstdagen zaten we dan ook weer dankbaar te bedenken wat er het afgelopen jaar weer allemaal gebeurd is. Dat het een succesvol jaar is geweest kunnen we wel zeggen, dus tijd om het afgelopen jaar en al haar bijzondere gebeurtenissen op een rijtje te zetten.

Uitbreiding assortiment industriële meubels

We begonnen 2018 met diverse uitbreidingen van industriële meubels. We leken niet te stoppen zo aan de start van het nieuwe jaar. Er kwamen nieuwe modellen industriële kapstokken en  steigerbuis kledingrekken bij, we introduceerden de Ipad-tafel en breidden we het assortiment van tafels met steigerbuizen uit met nieuwe modellen. Alsof we daar niet druk genoeg mee waren, begonnen we het jaar ook meteen goed met een winactie waar we ons meest verkochte product; een kapstok, weggaven.

Samenwerkingen

Aan het begin van 2018 mochten we ook eindelijk het resultaat laten zien van onze samenwerking met de Doetinchemse voetbalclub DZC ’68. Wij hadden gave industriële bartafels met stalen tafelpoten op maat geleverd welke in de Business Lounge staan en waar dankbaar gebruik van gemaakt wordt. En wat hebben we leuke samenwerkingen gehad, niet alleen met sportclubs, want naast voetbal hebben we ook met een korfbalvereniging een langlopende samenwerking, maar zo zijn wij zelf ook fanatieke carnavalisten. Prins carnaval van 2018 was een goede vriend van ons en voor zijn presentatie kon hij wel wat steigerbuizen gebruiken. Natuurlijk regelen wij dat! Ook hebben we een samenwerking gehad met influencer Britt Vossen. Zij liet op haar social media kanalen een kledingrek van ons zien en hoe zij hem heeft gestyled en in gebruik heeft. Dat was ook voor ons een hele bijzondere ervaring.

Het inrichten van beursstand met industriële meubels

Dit jaar was naar ons idee ook een uitstekend beurs jaar. We hebben ontzetten veel aanvragen gekregen om beursstands met industriële meubels te verzorgen. Met keer op keer fantastische resultaten. Van een enkele tafel tot een hele inrichting, we hebben van alles voorbij zien komen en kregen ook altijd mooie foto’s toegestuurd die we op onze social media kanalen graag met jullie gedeeld hebben.

Uitbreiding assortiment steigerbuis kapstok

Halverwege het jaar was het ook weer tijd voor nieuwe meubelen in ons assortiment. Zo kwam er een nieuw steigerbuis TV meubel met zwarte steigerbuizen bij en nieuwe modellen steigerbuizen kapstokken en hebben we ook zitmeubelen toegevoegd aan ons assortiment. Dit jaar hebben we ook een aantal filmpjes laten maken. Van het productie proces, maar ook van diverse meubelen. Een filmpje zegt toch gewoon meer dan een foto. Dit jaar hebben we ook de ronde eettafel met een tafelblad van eikenhout in ons assortiment opgenomen, waar veel vraag naar was. En ook dat hebben we geweten, want hij leek niet aan te slepen! De koerier was bijna van plan een ronde bus aan te schaffen.

Steigerbuis kledingrek

Het jaar 2018 was toch wel met echt het jaar van het steigerbuis kledingrek. Als je terug kijkt op de tijdlijnen van facebook en instagram zie je toch heel regelmatig een foto voorbij komen van diverse modellen kledingrekken. Tot op de dag van vandaag worden er wekelijks kledingrekken besteld en geleverd. Het is echt een onwijs populair product. Als je ons ’s nachts wakker maakt zeggen we eerst: kledingrek. Dat we zo heel af en toe eens een bestelling uit België ontvingen vonden we ineens niet meer zo bijzonder. Want dit jaar leek half België ons te vinden, maar kregen we ook orders uit Oostenrijk en zelfs Bonaire!

Social media bij Design85

We kregen ook heel veel leuke mailtjes, berichtjes en reviews van klanten. Sommige nog leuker dan andere maar bijna altijd positief. Veel van die berichtjes hebben we gedeeld, natuurlijk lang niet allemaal. Maar dan neemt niet weg dat wij altijd heel blij zijn met zulke berichten. En omdat wij sowieso altijd heel erg blij zijn met al onze klanten en volgers op social media organiseren we ook regelmatig winacties of geven we leuke kortingen. Zo gaven we dit jaar extra kortingen op o.a. kledingrekken, maar ook met Koningsdag, Singles Day en Black Friday kreeg je extra korting. En met Valentijnsdag, Pasen, Vader- en Moederdag, oktober woonmaand en Sinterklaas organiseerden we leuke winacties.

Serieuze zaken allemaal, maar we doen het met veel plezier. En toch was er rond 1 april ook tijd voor een dolletje. We hadden een leuke post online gezet waarbij je een met Pasen een ontbijt op bed kon winnen, verzorgd door 1 van ons. In de foto was in kleine lettertjes natuurlijk vermeld dat dit om een 1 april grap ging, maar dat had bijna niemand in de gaten. Ontzettend veel leuke reacties hebben we daarop gekregen en wat hebben wij er veel plezier om gehad! We hebben nu al zin in 1 april 2019.

Uitbreiding bedrijfsruimte

Een als het jaar dan ten einde loopt denk je dat het allemaal niet beter zou kunnen. Maar niets is minder waar! In november kregen we ineens de kans om onze bedrijfsruimte te verdubbelen. Iets waar we al een tijdje van droomden omdat onze kleine showroom soms meer een werkplaats leek omdat we ruimte te kort kwamen. Die kans hebben we natuurlijk met beide handen aangegrepen.  Rond de feestdagen gebruiken wij de tijd om onze nieuwe machines een plek te geven en te installeren, zullen we de inrichting van onze werkplaats afronden en in het nieuwe jaar laten wij onze showroom helemaal opknappen. Dat zullen we tegen die tijd allemaal met jullie delen in blogs en op onze social media kanalen.  Wij hadden ons geen beter einde van een jaar kunnen bedenken!

Wij kunnen terug kijken op een fantastisch en succesvol jaar en willen al onze klanten en volgers dan ook heel hartelijk bedanken voor al jullie bestellingen en vertrouwen in ons bedrijf. Dan rest ons niets meer om jullie een fantastisch 2019 te wensen!

Groeten,

Mark en Kevin

Back to list