Blogs, Meubels, Over ons

Terugblik op 2017

mark kevin

Het jaar lijkt wel voorbij gevlogen. Wat is er weer veel gebeurd bij Design85. Nu 2018 voor de deur staat leek het ons wel leuk om terug te blikken op 2017.

Terugblik 2017

Zo stopte Mark eind 2016 bij zijn werkgever om in 2017 fulltime met Design85 bezig te kunnen zijn. Kevin ging minder uren bij zijn werkgever werken om meer tijd bij hun eigen bedrijf te kunnen besteden. Dat ging een tijdje goed, maar ook dit werd steeds lastiger te combineren en afgelopen zomer heeft Kevin zijn baan opgezegd en is ook fulltime aan de slag gegaan bij Design85. Even in het juiste ritme komen, maar als snel vroegen we ons af hoe we dat ooit ‘erbij’ hebben kunnen doen. De orders bleven maar binnen komen en kilometers aan steigerbuizen en steigerhout werd er gezaagd, verwerkt, verpakt, gemonteerd en verzonden.

Ook hebben we dit jaar onze twee bedrijven samen gevoegd. Eigentijdse Design Meubelen en Design85 gingen samen verder als Design85. Dat had nogal wat voeten in de aarde en er ging het nodige aan voorbereidingen aan vooraf, maar het is allemaal goed gekomen en we zijn blij dat we die stap hebben gemaakt. Nu hoeven we nog maar 1 webshop te beheren en hebben we meer tijd voor de productie, service naar klanten en ontwerpen en produceren van nieuwe meubelen.

Meubilair Social Media

Ook zijn we dit jaar actiever geworden op Social media. We tonen er onze meubelen, maar houden je ook op de hoogte van leuke projecten, maatwerk bestellingen en nieuwe ontwerpen. Regelmatig organiseren we leuke acties waarbij we tafelskapstokkensalontafelskledingrekken en diverse andere prijzen verloten. Dit doen we voornamelijk op Facebook maar voor leuke informatie, foto’s en producten kun je ons ook volgen op Instagram.

Verbeteren webshop

Daarnaast hebben we de webshop onder handen genomen. Samen met specialisten op dat gebied hebben we de webshop beter vindbaar gemaakt en hebben we meer en betere informatie geplaatst. Zo is het allemaal gemakkelijker geworden om jouw perfecte meubelen te shoppen. Er zijn diverse betaalmogelijkheden toegevoegd zodat iedereen kan betalen op de manier die hij/zij het prettigst vind. Ook schrijven we regelmatig blogs om alle lezers op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen, nieuwe meubelen en verschaffen we regelmatig leuke tips en informatie over onze producten.

Maar het aller- aller- allerbelangrijkste zijn toch wel de vele enthousiaste klanten die we dit jaar hebben mogen helpen.  Van snelle standaard bestellingen tot de meest uiteenlopende maatwerk opdrachten hebben we voorbij zien komen. Hier worden we echt enthousiast van en we vinden het dan ook niet meer dan terecht om al onze klanten heel hartelijk te bedanken voor hun bestellingen en vertrouwen in 2017. Hoewel dit jaar echt een grandioos jaar is voor ons, met hard werken maar ook fantastische dingen die we mochten meemaken, hopen we dat 2018 nog veel meer van deze momenten mag brengen en dat we nog veel meer enthousiaste klanten mogen verwelkomen op www.design85.nl

Wij wensen jullie dan ook fantastische feestdagen en een liefdevol 2018.

Back to list

Gerelateerde berichten