Blogs, Meubels

Tafelblad van massief eikenhout

industriele eiken eettafel massief eikenhout
Industriële eettafels hebben we genoeg in ons assortiment. En in verschillende uitvoeringen. We hebben jullie al vaak verteld over de verschillende industriële tafelpoten, of juist tafelpoten van steigerbuizen in verschillende modellen. Maar zo hebben we natuurlijk ook verschillende soorten tafelbladen. Op de onderstellen van steigerbuizen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad van glas. Dat ziet er erg mooi, tijdloos en ruimtelijk uit. De steigerbuizen kun je in elke RAL kleur laten coaten waardoor het in combinatie met het glazen tafelblad een unieke tafel kan worden.

Industriële steigerhouten eettafel

Bij een industriële steigerhouten eettafel kun je ook kiezen voor een steigerhouten tafelblad op zowel de steigerbuizen onderstellen als op de onderstellen van staal. Het steigerhoutenblad is gemaakt van nieuwe en geschuurde steigerplanken voor een strak resultaat. Het blad is opgedikt tot een dikte van 5,5 centimeter. Je kunt het blad onbehandeld laten, maar wij adviseren om het tafelblad te behandelen met een beits om kringen en blijvende beschadigingen te voorkomen. Uiteraard doen wij dit voor je. Voor een kleine meerprijs kun je kiezen uit white wash, een grey wash of een zwarte wax.

Industriële eiken eettafels met massief eikenhout

Voor de industriële eiken eettafels zijn wij van opgedikte eiken tafelbladen over gegaan op massief eiken tafelbladen. En het zijn werkelijk pareltjes onder de tafelbladen hoor! Met een dikte van maar liefst 4 centimeter heb je dan ook echt wat in je (eet)kamer staan. Wij leveren deze tafelbladen standaard met een coating. Dit is voor een tafelblad zeker nodig om het te beschermen tegen kringen en beschadigingen. Je hebt je eettafel namelijk niet voor de sier. Er wordt aan gegeten en gedronken en worden spelletjes aan gespeeld en misschien zelfs geknutseld. En dat moet het tafelblad natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren: transparant, white wash, antraciet en grey wash.

Laat je inspireren in onze webshop en heb je nog vragen dan kunt je gerust CONTACT met ons opnemen.

Back to list