Blogs, Meubels

Stoere & industriële steigerbuis kapstok

kapstok met plank

Iedereen heeft er één in huis of op zijn minst één nodig. Een kapstok. In ons kikkerlandje kun je natuurlijk in de meeste maanden niet zonder jas, en als je dan thuis bent is het fijn om deze netjes op te kunnen ruimen. Kapstokken heb je in talloze variaties, voor ieder wat wils. Maar blijkbaar hebben wij een kapstok die heel veel mensen willen. Want de kapstok van steigerbuizen en steigerhout is ons meest verkochte product.

Research steigerbuis kapstok

Nou zijn wij zelf erg tevreden met onze meubels en dus ook met onze steigerbuis kapstok, maar toch waren we nieuwsgierig waarom deze kapstok dan zo’n bestseller is. Dus hebben we een research opgestart, we hebben op social media een oproep gedaan en onze klanten om hun mening gevraagd. Daar kwamen leuke reacties uit voort en daarom willen we iedereen vertellen waarom ook jullie deze kapstok zouden moeten aanschaffen volgens onze klanten.

Kapstok van hoge kwaliteit en onverwoestbaar

Veruit de meeste reacties over de kapstok waren: Omdat hij gewoon mooi is! En daar zijn we het dan ook mee eens. Maar smaken verschillen nou eenmaal, dat weten wij maar al te goed. Dus er moet toch meer zijn, dan alleen mooi. Ook kregen we veel reacties dat hij simpelstrakmodern en robuust is. En door de kapstok te combineren met leuke accessoires zoals bijvoorbeeld manden in jouw stijl past hij eigenlijk wel in ieder interieur. Ook kregen we een leuke opmerking van een klant die de kapstok in “mini-formaat” heeft gekocht voor haar kinderen, hij is namelijk onverwoestbaar! En veel ouders zullen beamen dat dat niet geheel onbelangrijk is bij een meubelstuk die voor kinderen bedoeld is.
Daarnaast werd ook vaak de prijs/kwaliteit genoemd, een goede prijs voor goede kwaliteit en een topservice. Nou wat willen we nog meer?!

Steigerbuis kapstok bestellen

Hoeveel redenen heb jij nog nodig om deze steigerbuis kapstok in je eigen hal of entree te hangen? Het is mogelijk om de kapstok origineel te bestellen, maar uiteraard kun je ook de kapstok geheel naar eigen wens samen stellen. Bijvoorbeeld met zwarte  of witte steigerbuizen en gebeitst steigerhout in de kleur van jouw wensen. Heb je hem nog niet hangen? Kijk dan snel in onze webshop en stel jouw eigen bestseller samen. Stuur je ons dan ook even een foto en laat je weten waarom jij de kapstok zo’n mooi product vind? Vinden we leuk!

Back to list

Gerelateerde berichten