Blogs, Meubels

Stoer kledingrek in het zwart

steigerbuis kledingrek zwart

De kledingkasten zitten helemaal vol, maar je hebt toch nog kleding die je moet gaan opbergen. Herkenbaar? Met het steigerbuis kledingrek heb je geen ruimte tekort meer. Je kunt de kleding eenvoudig ophangen aan het kledingrek en bijvoorbeeld alvast klaar hangen voor de volgende dag. Zo begin je ‘s ochtends de dag al goed!

Kledingrek met zwarte steigerbuizen

Het kledingrek van Design85 is naast de standaard kleur van de steigerbuizen, ook verkrijgbaar in het zwart. Naast de steigerbuizen zijn ook de bijbehorende koppelingen in het zwart. Met deze kleuren past het kledingrek helemaal in je interieur. Naast de standaard maten van het kledingrek, is het ook mogelijk om het kledingrek groter of kleiner te krijgen.

Montage steigerbuis kledingrek

Het kledingrek van steigerbuis wordt demontabel geleverd. Je ontvangt een inbussleutel en een montage handleiding bij de levering, zo kan iedereen het steigerbuis kledingrek eenvoudig monteren. Nadat het kledingrek is gemonteerd, kun je het direct op je slaapkamer plaatsen en direct de kleding klaar hangen met de kleren die je de volgende dag aan gaat doen.

Back to list

Gerelateerde berichten